Ανακοίνωση της ΚΟΒ Ραφήνας σχετικά με δημοσίευμα του Εμπορικού Συλλόγου

Από την Λαϊκή Συσπείρωση Ραφήνας – Πικερμίου λάβαμε την παρακάτω ανακόνωση: Το ΚΚΕ και η κομματική οργάνωση Ραφήνας, βρίσκεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό των αυτοαπασχολούμενων που πλήττονται βάναυσα από τις πολιτικές επιλογές και τα μέτρα στήριξης του κεφαλαίου και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, από όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις.

Αυτές οι κυβερνήσεις ήταν που με αποφάσεις τους πλήθυναν και επεκτάθηκαν οι νατοϊκές βάσεις, όπου σήμερα περνάνε στρατεύματα και πολεμικό υλικό που στέλνετε στην Ουκρανία, βάζοντας άμεσα σε κίνδυνο τον ελληνικό λαό. Είναι οι ίδιες κυβερνήσεις που τα προηγούμενα χρόνια έπαιρναν όλα εκείνα τα μέτρα που με βεβαιότητα οδηγούν στον οικονομικό στραγγαλισμό και το λουκέτο την πλειοψηφία των απασχολούμενων, προκειμένου να στηρίξουν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που έχουν συμφέρον από τη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους νατοϊκούς σχεδιασμούς.

Το δημοσίευμα (10/3/22) της Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Έμπορων Ραφήνας έχει άλλο στόχο. Με αυτό τον χυδαίο τρόπο γίνεται προσπάθεια να συκοφαντηθεί το ΚΚΕ και η στάση του απέναντι στο ζήτημα του πολέμου στην Ουκρανία, αφού σε καμία περίπτωση η κομματική οργάνωση δεν προχώρησε ποτέ σε κίνηση αφαίρεσης κανενός πανο. Η διοίκηση της Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Έμπορων Ραφήνας μπαίνει σε θέση λαγού τρέχοντας κάτω από την καθοδήγηση της δημοτικής αρχής και της κυβέρνησης σε μία απέλπιδα προσπάθεια αποπροσανατολισμού των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων στην περιοχή.

Η ξεκάθαρη θέση του ΚΚΕ απέναντι σε κάθε ιμπεριαλιστικό πόλεμο είναι αυτό που ενοχλεί. Δεν επιλέγουμε στρατόπεδο ληστών. Είμαστε με το δίκαιο των λαών.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΎΝ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΑΛΛΙΏΣ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.