«Ο πατέρας και ο παππούς τον κακοποιούσαν σεξουαλικά» – Νέα στοιχεία για τον 23χρονο που σκότωσε στο ξύλο τη γιαγιά του

«Το περιμέναμε ότι θα συμβεί αυτό» λένε οι κάτοικοι – Δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτυπούσε…
Ένα οικογενειακό δράμα ξετυλίγεται πίσω από την δολοφονία της 83χρονης γυναίκας στην Καβάλα η οποία άφησε την τελευταία της πνοή όταν ο 23χρονος εγγονός της, την χτύπησε βάναυσα επειδή του ζήτησε ένα ποτήρι νερό το βράδυ και τον ξύπνησε.

Οι συγχωριανοί τους στο Χρυσοχώρι Καβάλας, κάνουν λόγο για μια οικογένεια που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι εκτός από τον 23χρονο, έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και ο πατέρας του.

Η 83χρονη γυναίκα η οποία είχε αναλάβει την φροντίδα του 23χρονου και της αδερφής του από τότε που ήταν παιδιά, έπεφτε συχνά θύμα κακοποίησης από τον ίδιο, αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο πατέρας του νέου ο οποίος μένει σε ένα σπιτάκι στην αυλή της ηλικιωμένης, περιέγραψε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, πώς ο γιος του χτύπησε την μητέρα του.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 23χρονου που οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια, αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα και τον παππού του, όταν ήταν παιδί. «Από τα 10 του χρόνια κακοποιείται βάναυσα σεξουαλικά και με βία από τον ίδιο του τον πατέρα και τον παππού του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες ότι για τον 23χρονο υπήρχαν εισαγγελικές αποφάσεις για τον εγκλεισμό σε κρατική ψυχιατρική δομή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.