Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Σπ. Κάρλος στην 4η Διεθνή Έκθεση Περιβάλλοντος verde.tec (φωτό)

Στην 4η Διεθνή Έκθεση Περιβάλλοντος verde.tec στην Παιανία, στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος

Ο κ. Κάρλος επισκέφθηκε το περίπτερο του δήμου μας και συνομίλησε με τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί

Η έκθεση VERDE.TEC αφορά στις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις και πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, στο MEC Παιανίας.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, στην 4η Διεθνή Έκθεση στην οποία επιχειρήσεις, βιομηχανίες, ο τομέας του εμπορίου και της έρευνας, τοπική αυτοδιοίκηση, δημόσιοι οργανισμοί και η πανεπιστημιακή κοινότητα θα αναδείξουν ό,τι νεότερο υπάρχει, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση, θα συμμετάσχει με τρεις θεματικές ενότητες:

1. Πρόγραμμα συλλογής και τεμαχισμού των βλαστικών βιοαποβλήτων για την τελική μετατροπή τους σε κομπόστ. Η διαδικασία γίνεται σε αδειοδοτημένο χώρο στην περιοχή Αύρα Ραφήνας.

2. «Διαλογή στην Πηγή» με τους καφέ (οικιακά βιοαπόβλητα) και μπλε (ανακυκλώσιμα υλικά) κάδους. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από περίπου 2 χρόνια πιλοτικά στην περιοχή «Νηρεάς Πρωτέας» και αυτήν τη στιγμή συμμετέχουν 150 νοικοκυριά.

3.Πρόγραμμα “The GreenCity” σε συνεργασία ΕΔΣΝΑ, Περιφέρειας και Δήμων, που αφορά ανακύκλωση με επιβράβευση των πολιτών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.