Αήττητος Σπάτων: Ευχαριστίες σε Μπουρνούς και στο ΔΣ του Αετού Πικερμίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε,  η ομάδα του Αήττητου Σπάτων ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς και το ΔΣ του Αετού Πικερμίου για την παραχώρηση του γηπέδου της Διώνης για την προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Την Παρασκευή 4/11/2016 πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής μας συνάντηση μεταξύ μελών του ΔΣ της ομάδας μας και αυτών του ΑΕΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ στα πλαίσια της στενής συνεργασίας και βοηθείας που παρέχουν στο σωματείο μας με την παραχώρηση του γηπέδου τους για την προπόνηση της ομάδας μας.

Το παρόν έδωσε και ο πρωτεργάτης της παραχώρησης του γηπέδου ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου κος Ευάγγελος Μπουρνούς που για άλλη μια φορά τον ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε και όλα τα μέλη του ΔΣ του ΑΕΤΟΥ για την κατανόηση και την ανταπόκριση που είχαν στο πρόβλημα μας. Παρόντες από τον Αετό η Πρόεδρος του συλλόγου κα Κολοβού Εύα και τα μέλη του ΔΣ, κα Γεωργία Χριστακοπούλου και οι κοι Άρης Μπουράνης , Πέτρος Χρηστάκης, Άγγελος Χοβαρδάς, Γεώργιος Τσέρμος, Σπύρος Παπαδόπουλος και Λευτέρης Κονταρίνης.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ευχάριστο κλίμα όπου ναι ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες.

Τον Αήττητο εκπροσώπησεο πρόεδρος κος Παναγιώτης Αντωνόπουλος και τα μέλη κοι Χάρης Σταμουλος, Γιώργος Μαργετης και Παναγιώτης Μαργετης. Μεγάλος απών από την συνάντηση ο χορηγός της ομάδας μας κος Νικόλαος Κατσιγιαννης λόγω επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.