Μόνο στο irafina.gr: Λύθηκε το… μυστήριο με το εκκλησάκι! Ανήκει στην κ. Πόλυ Μεταξά

Χθες σας είχαμε πληροφορήσει για μια απρόσμενη σκηνή που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην Αραφήνος, όταν είδαν ένα εκκλησάκι να ίπταται στον ραφηνιώτικο ουρανό! Σήμερα σας αποκαλύπτουμε και σε ποιόν ή καλύτερα σε ποια κυρία ανήκει…

ekklisaki arafinos2

Το εκκλησάκι αυτό, ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, ανήκει στην κ. Πολυτίμη Μεταξά.

Ναι καλά θυμάστε… την κ. Πόλυ που πριν λίγους μήνες δώρισε ένα περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας και έγινε θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο.

Μάλιστα όπως μας είπε η ίδια που την συναντήσαμε χθες στο σπίτι της, «αυτό το εκκλησάκι είναι ένα τάμα που έκανα στη μνήμη του γιου μου του Γιάννη. Ζήτησα την βοήθεια του Πατήρ Γεώργιου, να με βοηθήσει στα διαδικαστικά και να που τελικά το εκκλησάκι αυτό είναι γεγονός».

ekklisaki metaxa2

Μας είπε ακόμα πως «Το Σάββατο θα γίνει λειτουργία και θα καλέσουμε κάποιους φίλους, ενώ τα επίσημα ας το πούμε έτσι εγκαίνια θα γίνουν τέλος του μηνός».

Η κ. Πόλυ είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος που όταν την ακούς να μιλάει μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Με την ευκαιρία αυτή μιλήσαμε με την κ. Πόλυ και για άλλα πράγματα. Μετά από πάρα πολλά χρόνια δουλειά στα κομμωτήρια «Άγγελος», με πελάτισσες από το εγχώριο και διεθνές jet set (βλέπε Μαρία Κάλλας, Βαρδινογιάννηδες, Λάτσηδες κλπ), έχει να πει ιστορίες που δεν χορταίνεις να ακούς.

Ακόμα και τώρα φανταστείτε πως την παίρνουν τηλέφωνο να την ρωτήσουν ποιες βαφές χρησιμοποιούν για να το πουν στους κομμωτές τους. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Την ρώτησα από περιέργεια «Καλά κ. Πόλυ θυμάστε μετά από τόσα χρόνια τις βαφές όλων αυτών των διάσημων γυναικών;». Και με μια αφοπλιστική απάντηση μας είπε «πως δεν τις θυμάμαι, δεν τις ξεχνάω ποτέ»!

Η συζήτηση φυσικά στράφηκε και στην περίφημη δωρεά της. Ένα υπερσύγχρονο περιπολικό που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία της Ραφήνας.

«Πήγα στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησα να δω τον Διοικητή για να του ανακοινώσω την απόφασή μου. Πράγματι συνάντησα τον κ. Δελτσίδη, του είπα ότι θέλω να κάνω δώρο ένα περιπολικό για να μπορούν να κυκλοφορούν οι αστυνομικοί με ένα σύγχρονο αυτοκίνητο για να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους. Ο διοικητής με ρώτησε πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να δώσετε; Νόμιζε πως θα έδινε κάποια χρήματα. Όταν του είπα ότι θα κάνω δωρεά όλο το ποσό που κοστίζει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, ο άνθρωπος με κοίταζε καλά καλά και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Τέλος πάντων ανέλαβε εκείνος όλα τα τρεξίματα και τα υπόλοιπα κι εγώ αυτό που έκανα ήταν να δώσω τα χρήματα».

Η κ. Πόλυ δεν θέλει να δημοσιοποιεί τις πράξεις της. Αυτό που κάνει είναι να εκτελεί τις επιθυμίες που είχε ο γιός της. Αυτό την ενδιαφέρει και διόλου δεν την απασχολεί η δημοσιότητα των πράξεών της. Και το έχει αποδείξει…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.