Σε βίντεο η επίθεση των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες -Καρέ καρέ οι στιγμές τρόμου που βίωσαν!

Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, τη στιγμή της επίθεσης των δυο Κρητικών σε βάρος της οικογένειας από τη Γερμανία.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ:

«Οι επιβαίνοντες από το ενοικιαζόμενο όχημα έκαναν σήμα να σταματήσει το προπορευόμενο αυτοκίνητο, ώσπου κάποια στιγμή αυτό σταμάτησε απότομα μπροστά τους. Τότε ο οδηγός πήγε με το αυτοκίνητο στο πλάι από το ΙΧΦ και ο β παθόντας ανοίγοντας το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού ζήτησε τα στοιχεία τους».

Στη συνέχεια περιγράφεται η στιγμή που οι Κρητικοί επιτέθηκαν στους Γερμανούς με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

«Αμέσως ο οδηγός του ΙΧΦ αυτοκινήτου, βγήκε πολύ γρήγορα από το αυτοκίνητο και χτύπησε τον β παθόντα, με γροθιά, από το ανοιχτό παράθυρο, στο πρόσωπο. Στη συνέχεια κατέβηκε ο γ παθόντας, αδερφός του προηγούμενου από το αυτοκίνητο και χτύπησε τον οδηγό του οχήματος που χτύπησε τον αδερφό του, ενώ παράλληλα είχε κατέβει και ο συνοδηγός του ΙΧΦ αυτοκινήτου – β κατηγορούμενος- και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, προσπαθώντας να χτυπήσει αυτόν καθώς και τον οδηγό του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, ο οποίος επίσης είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να βοηθήσει του β και γ παθόντες.

Ενώ υπήρχε πάλη μεταξύ των β κατηγορουμένου και β παθόντα, ο οδηγός του ΙΧΦ αυτοκινήτου- α κατηγορούμενος-, πήγε στο αυτοκίνητο του, πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του β παθόντα, με τρόπο ο οποίος έδειχνε ότι είχε σκοπό να τον πλήξει. Τότε οι α, β και γ παθόντες, φοβούμενοι για τη ζωή τους, μπήκαν στο αυτοκίνητο, μαζί με τους υπόλοιπους παθόντες και έφυγαν γιατί για τη ζωή τους».

Όταν οι οικογένεια ξεκίνησε με το αυτοκίνητο , τους ακολούθησαν σε μια τρελή καταδίωξη οι δυο κατηγορούμενοι , που σύμφωνα με τη δικογραφία επιχείρησαν να τους βγάλουν εκτός δρόμου.

«Ταυτόχρονα μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και οι ανωτέρω κατηγορούμενοι με οδηγό πάλι τον α κατηγορούμενο και ακολούθησαν τους παθόντες, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, χτυπώντας το αυτοκίνητο τους από πίσω με σκοπό να τους βγάλουν από το δρόμο. Όταν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έφτασε στο πέραμα Δήμου Μυλοποτάμου, ο οδηγός του ΙΧΦ προσπέρασε το αυτοκίνητο των παθόντων τους έκλεισε τον δρόμο και κάνοντας όπισθεν συνέχισε να χτυπάει το αυτοκίνητο τους από μπροστά, ώσπου παρευρισκόμενοι στο σημείο πολίτες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αυτοκίνητο των παθόντων οι οποίοι μετάβηκαν άμεσα στο ξενοδοχείο τους από όπου ενημέρωσαν την αστυνομία».

«Σωθήκαμε λόγω της οδήγησης που κάναμε και λόγω της παρέμβασης των πολιτών»

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των Γερμανών , οι Κρητικοί προσπαθούσαν να τους σκοτώσουν κάνοντας λόγο για ρατσιστικά κίνητρα.

«Σύμφωνα με τις καταθέσεις των παθόντων θεωρούν ότι δεν βγήκε το αυτοκίνητο τους από το δρόμο, με αποτέλεσμα έως και τον θανάσιμο τραυματισμό τους, οφείλεται στις οδηγικές ικανότητες το οδηγού τους και σε περίπτωση που ήταν άλλος από αυτούς οδηγός δεν θα είχαν αποφύγει την εκτροπή του οχήματος, καθώς επίσης και ότι κατάφεραν να φύγουν από το Πέραμα οφείλεται στους πολίτες που προσέτρεξαν να τους βοηθήσουν να διαφύγουν. Επίσης σύμφωνα με τις καταθέσεις των παθόντων θεωρούν ότι η επίθεση σε βάρος τους είχε ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω του ότι ήταν υπήκοοι Γερμανίας και βρίσκονταν σε διακοπές στο Ρέθυμνο».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.