Μετά από μια 25ετή συνεχή παρουσία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής ,το Gustoso είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τις νέες του δραστηριότητες.
Με την προσθήκη “νέου αίματος”, στην επιχείρηση του ζαχαροπλαστείου, επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε εξειδικευμένους τομείς.
Κατ΄αρχάς στην καλλιτεχνική ζαχαροπλαστική, έχει αναλάβει προσωπικώς η Νατάσα Μακρυγιάννη απόφοιτος της κρατικής σχολής ζαχαροπλαστών Αναβύσσου, η οποία έχοντας εμπειρία από τη γαλλική σχολή ζαχαροπλαστικής LE n^otre κατασκευάζει τρισδιάστατες τούρτες για γάμους, γενέθλια εορτές και πάρτι. Ζωγραφική σε μπισκότα και άλλα πολλά.
Δεύτερον: Το Gustoso είναι πρωτοπόρο στην παραγωγή εξειδικευμένων γλυκών για αυτούς που κάνουν δίαιτα που θέλουν λίγες θερμίδες. που τρώνε fitnnes, αλλά και για τους διαβητικούς.
Τον τομέα αυτό τον έχει αναλάβει ο Κώστας Μακρυγιάννης τεχνολόγος τροφίμων απόφοιτος των ΤΕΙ Αθήνας.
Χρησιμοποιώντας ποιοτικά, υλικά φυσικούς χυμούς, φυσικά αρώματα, αγνά βούτυρα και σοκολάτες πιστοποιημένες χωρίς ζάχαρη από οίκους του εξωτερικού.είναι απολύτως ασφαλή, υγιεινά και με λιγότερες θερμίδες.
Το ζαχαροπλαστείο κάνοντας ένα βήμα μπροστά και επειδή έχει θέσει ως στόχο όλη η οικογένεια να συμμετέχει στις γιορτές παρουσιάζει Θεϊκά μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτες ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, πάντα με την ποιότητα και την εγγύηση GUSTOSO..
Zαχαροπλαστείο Gustoso