Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη (φωτό & βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης και υπό τους ήχους της μπάντας της Πυροσβεστικής, συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και συνεργάτες αποχαιρετούν τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.

Οι δικοί του άνθρωποι -μεταξύ αυτών ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία- δίνουν το παρών στην κηδεία για να αποχαιρετίσουν τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Η σορός του εκτίθεται προς χαιρετισμό, ενώ στις 16.00 θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία και αμέσως μετά ο ενταφιασμός του στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του πραγματοποιείται με δαπάνη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).

Η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη επιθυμεί, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές εις μνήμην του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ευαγή ιδρύματα: Φλόγα – Σύλλογος Γονέων Παίδων Με Νεοπλασματική Ασθένεια, Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας γέμισε από νωρίς με στεφάνια για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τόσο από τον κόσμο του αθλητισμού, όσο και από τον πολιτικό.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η Ομοσπονδία του Τάε Κβον Ντο, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, αλλά και πολλοί ακόμη έστειλαν ένα στεφάνι στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Η σορός μπήκε στην εκκλησία υπό τους ήχους της μπάντας του Πυροσβεστικού Σώματος και εκτίθεται αυτή την ώρα προς αποχαιρετισμό. Στις 16:00 θα ακολουθήσει η εξόδιος και κατόπιν ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.