Σοκάρουν οι καταθέσεις της 12χρονης – «Έχω και ‘γω ένα παιδί στην ηλικία σου», της είπε βιαστής της

Τρία νέα άτομα συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο για τους βιασμούς του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια που έχουν συνταράξει τη χώρα.

Μετά τον 53χρονο και τον 42χρονο, ήρθε η σύλληψη ενός 36χρονου, ενός 33χρονου και ενός 34χρονου άνδρα, με τους ίδιους να οδηγούνται στον ανακριτή.

Πέρα από αυτά τα πέντε άτομα που έχουν συλληφθεί, η 12χρινη στις καταθέσεις της φωτογράφισε δύο ακόμη άντρες μεγαλύτερης ηλικίας, οικογενειάρχες, με τους οποίους φαίνεται να συναντήθηκε.

Μάλιστα, σε μία της κατάθεση, η ανήλικη υποστήριξη ότι ένας από αυτούς της είπε ότι έχει παιδί στην ηλικία της.

«Έχω και ‘γω ένα παιδί στην ηλικία σου, είναι 10 – 11 χρονών», φέρεται να είπε ο βιαστής στην 12χρονη.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις της, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αναγνωρίσεις των τριών ατόμων που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο.

Ζήτημα με το Wi-Fi

Ζήτημα έχει προκύψει και με το Wi-Fi του σπιτιού της 12χρονης, στο οποίο φαίνεται να συνδέθηκε η ανήλικη αρκετές φορές προκειμένου να συνομιλήσει με άτομα στην εφαρμογή γνωριμιών.

Από τις έρευνες έχει επίσης διαπιστωθεί ότι το προφίλ της σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ενεργοποιήθηκε από το διαδίκτυο του σπιτιού της.

Αναζητούν το ζευγάρι που προσέγγισε την 12χρονη

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, εκτός από τις νέες τρεις συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ, οι Αρχές αναζητούσαν και ένα ζευγάρι που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης.

Οι Αρχές έκαναν στοχευμένη επιχείρηση σε έξι οίκους ανοχής του Κεραμικού χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν το ζευγάρι, για το οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήρθε από μία πόλη της Θεσσαλίας και βρίσκονται σε κάποιον από τους οίκους ανοχής που έγινε η έφοδος της αστυνομίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.