Στοίχημα: Δράση σε Τουρκία, Πορτογαλία

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Σίβασπορ-Αντάλιασπορ, δύο ομάδες οι οποίες δεν ενθουσιάζουν φέτος στην Τουρκία. Αυτή την στιγμή ισοβαθμούν έχοντας 10 πόντους η καθεμία.

Η Σίβασπορ βέβαια, έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό έχοντας κερδίσει τους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες που έπαιξε, σε Τουρκία και Ευρώπη. Η αντίπαλός της κατάφερε να πάρει τη νίκη έπειτα από έξι αγωνιστικές, την προηγούμενη Παρασκευή. Ο άσος της Σίβασπορ είναι ελκυστικός στο 2.32.

Στην Πορτογαλία για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Γκιμαράες υποδέχεται τη Φαμαλικάο. Η Βιτόρια έχει μαζέψει 17 βαθμούς τη φετινή χρονιά, με 5 νίκες στο ενεργητικό της. Είναι η μόνη ομάδα η οποία κράτησε το μηδέν, απέναντι στην πρώτη και αήττητη Μπενφίκα. Επίσης δεν έχει υποστεί ήττα στην έδρα της από της 29 Αυγούστου. Η Φαμαλικάο από την άλλη, βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τη ζώνης του υποβιβασμού. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, επικράτησε της ουραγού Πάσος Φερέιρα. Η νίκη της Γκιμαράες προσφέρεται στο 2.12 και θα την επιλέξουμε.

Τρίτο ματς το Μόντσα-Μπολόνια για τη Σέριε Α. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο σύλλογος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι άρχισε με τον χειρότερο τρόπο τη φετινή σεζόν, παρόλα αυτά ανέκαμψε μαζεύοντας γρήγορα δέκα πόντους και ξεφεύγοντας από την τελευταία τριάδα. Η Μπολόνια πλέον με νέο προπονητή τον Τιάγκο Μότα, φαίνεται να ξεφεύγει και αυτή, από τον εφιάλτη της Σέριε Β. Η εικόνα της στα τελευταία ματς δεν έχει καμία σχέση με αυτήν στο ξεκίνημα. Θα ποντάρουμε στο στοίχημα ΟΠΑΠ αποτελέσματα στο Χ2 και under 3.5 στο 2.27.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.