Ποιος είναι ο γνωστός επιχειρηματίας που πήγε με τα σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο (φωτό)

Στο λαμπερό δείπνο που διοργανώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, οι καλεσμένοι φόρεσαν τα καλά τους και απήλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα, που μύριζε Ελλάδα, διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

«Παρών» στο δείπνο έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, ανάμεσα στους οποίους και το ζεύγος, Βαρδής Βαρδινογιάννης και Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η κύρια Βαρδινογιάννη φορούσε ένα μάξι μπλε φόρεμα, με μακριά μανίκια και κεντήματα στην άκρη τους, ενώ βασίλισσα Μάξιμα ήταν ντυμένη με ένα εντυπωσιακό φόρμα στα χρώματα του κόκκινου και του μαύρο, με την τιάρα να ολοκληρώνει την εμφάνισή της.

Όμως, η εμφάνιση που ξεχώρισε και απαθανατίσθηκε από τους φωτογράφους ήταν του επιχειρηματία, Παύλου Ευμορφίδη, γνωστού και ως Mr Coco-mat.

Ο επιχειρηματίας που ήταν καλεσμένος από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο για το Outfit του όσο και για το παπούτσι που επέλεξε.

Ο κύριος Ευμορφίδης έσπασε τα πρωτόκολλα και το… Savoir vivre και αντί για κοστούμι επέλεξε ένα χαλαρό πράσινο πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι. Μάλιστα, συνδύασε το outfit του με ένα… σανδάλι.

Δείτε την εμφάνιση που συζητήθηκε:

Ο Παύλος Ευμορφίδης γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1958, ίδρυσε την εταιρεία στρωμάτων Coco – Mat.

Τρέφει ιδιαίτερους δεσμούς με την Ολλανδία, καθώς είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ, ενώ η σύζυγός του είναι Ολλανδέζα.

Η Βασίλισσα Μάξιμα και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.