Survivor All Star: Ανατροπή με την ημερομηνία έναρξης κι έκπληξη με την πρώτη υπογραφή

Ο κύβος ερρίφθη. Και πλέον στην Acun Medya τρέχουν και δεν φτάνουν για το Survivor All Star, αφού το ριάλιτι επιβίωσης ξεκινά νωρίτερα από ότι άλλες χρονιές. Και αυτή θα είναι ουσιαστικά η έκπληξη της εταιρείας παραγωγής, εκτός φυσικά από την τελική επιλογή των παικτών.

Το Survivor All Star θα βγει οριστικά στον αέρα, αν και ακόμη δεν έχουν κλείσει οριστικά οι ομάδες. Ακόμη κι αν τα δύο βαριά χαρτιά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τον δεύτερο υπάρχουν ακόμη δικαστικές κόντρες που δεν έχουν επιλυθεί. Ο πρώτος βγήκε και είπε δημόσια ότι δεν θα πάει, αφού δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί ξανά στις παραλίες του εξωτικού νησιού.

Όπως έγινε γνωστό, η συγκρότηση των δύο ομάδων είναι θέμα λίγων ημερών, προκειμένου μετά να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά θέματα και να αναχωρήσουν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις 11 Δεκεμβρίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το Survivor All Star δεν θα ξεκινήσει στις αρχές του 2023 ή τις τελευταίες ημέρες του 2022 (και σίγουρα μετά τα Χριστούγεννα) αλλά νωρίτερα. Μην εκπλαγείτε αν βγει στον αέρα το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Από κει και πέρα η ονοματολογία συνεχίζεται χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση. Πολλοί παίκτες έχουν υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά, τα οποία αφορούσαν κυρίως τη… σιωπή τους για το ριάλιτι επιβίωσης. Προκειμένου να μη μαθευτεί τίποτα για τα σχέδια του Ατζούν.

Τώρα θα ξεκινήσει η διαδικασία υπογραφής συμβολαίων με εκείνους που θα επιλεγούν. Πληροφορίες λένε ότι ο πρώτος υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του και δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά. Μία επιλογή που προκαλεί αίσθηση, αφού δεν ήταν και από τους πλέον αγαπητούς παίκτες. Και φαινόταν ότι είχε ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή. Ο Αλέξης Παππάς είχε κάνει άνω κάτω με τη συμπεριφορά του το Survivor 4. Ενώ δεν είχε καλές σχέσεις με πολλούς από τους παίκτες που θα βρει και τώρα στον Άγιο Δομίνικο.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.