Γλυκά Νερά: Έτσι έπαιζε θέατρο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι εξηγεί ειδικός (βίντεο)

Ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, “εξέθεσε την ενοχή του” σε συνεντεύξεις, πιέζοντας τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα” σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να ξεγελάσει τις ελληνικές αρχές ώστε να πιστέψουν ότι θρηνούσε για το θάνατό της, όπως αποκαλύπτει ειδικός σε μια τηλεοπτική εκπομπή στην Βρετανία.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου 2021 μπροστά στην 11 μηνών τότε κόρη τους Λυδία.

Ο Έλληνας πιλότος στραγγάλισε στη συνέχεια το κατοικίδιο σκυλί της οικογένειας για να κάνει τη δολοφονία να μοιάζει με διάρρηξη και έχυνε κροκοδείλια δάκρυα στους αστυνομικούς και στην συντετριμμένη οικογένεια της Καρολάιν.

Στην τηλεόραση λύγισε μπροστά στους δημοσιογράφους, επισκέφθηκε τον τάφο της συζύγου του και παρηγορούσε τους θλιμμένους γονείς της, αλλά σε μια νέα εκπομπή στο Discovery+, ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος ισχυρίζεται ότι ο Αναγνωστόπουλος πρόδωσε ο ίδιος την ενοχή του.

Στο “The Murder of Caroline Crouch: Lansley”, ο Δρ Lansley αναφέρει ότι ο Αναγνωστόπουλος προσπάθησε να “δημιουργήσει την εντύπωση της θλίψης”.

‘Ο Αναγνωστόπουλος προσπαθεί πραγματικά να προκαλέσει τα δάκρυα στα μάτια του, πιέζοντας τα με τα δάχτυλα του, επειδή θέλει να απεικονίσει τη θλίψη που υποτίθεται πως νοιώθει. Αλλά αν κοιτάξουμε προσεκτικά, δεν υπάρχει καμία ένδειξη θλίψης στο πρόσωπό του”.

Ο Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει αγάπη από “όλο τον κόσμο” καθώς έκλαιγε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών συνεντεύξεων πέρυσι, αλλά ο Δρ Λάνσλεϊ λέει ότι δεν υπήρχαν “δάκρυα” και “καμία έκφραση θλίψης”.

Ο Δρ Lansley ισχυρίζεται επίσης ότι μια μικροένδειξη ότι ο Αναγνωστόπουλος έλεγε ψέματα ήταν ότι σήκωνε μόνο τον έναν ώμο, καθώς απαντούσε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων έξω από το σπίτι του.

Ο εμπειρογνώμονας λέει ότι δεν έχει δει ποτέ στην 30χρονη καριέρα του “μικροσκοπικό, μονόπλευρο ανασήκωμα ώμου όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια”.

thetoc.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.