Λαύριο: Ανατροπή! Δεν συνελήφθη ο βιαστής με το βαν αλλά θείος που ασελγούσε στον 14χρονο ανιψιό του!

Ανατροπή έχουμε όσο αφορά την σύλληψη άνδρα σήμερα Πέμπτη (10/11) στη Λαυρεωτική καθώς δεν συνελήφθη τελικά ο βιαστής με το βαν αλλά 47χρονος άνδρας που κατηγορείται πως ασελγούσε στον 14χρονο ανιψιό του!

Στην αρχή η ΕΡΤ είχε μεταδώσει την είδηση πως πρόκειται για τον άνδρα που είχε αποφυλακιστεί στα 6 χρόνια, από τα 26 που είχε καταδικαστεί να εκτίσει κι εδώ και έναν μήνα κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Λαυρεωτική, όπου έμενε και εργαζόταν, θέμα πουν απασχολεί όλα τα μέσα από το πρωί μετά από το ρεπορτάζ του Mega

Τελικά ο «βιαστής με το λευκό βαν» δεν συνελήφθη σήμερα ξανά, ωστόσο η περίπτωσή του έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή τις ανησυχίες που εκφράζουν οι κάτοικοι και οι γονείς παιδιών στην περιοχή που κινείται.

Ο 47χρονος άνδρας συνελήφθη σήμερα στη Λαυρεωτική έπειτα από καταγγελία για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση του 16χρονου ανιψιού του.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε συλληφθεί πριν από περίπου ένα μήνα έπειτα από καταγγελίες της μητέρας του εφήβου ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα από τον 47χρονο, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Τότε είχε καταδικαστεί σε ποινή τριών μηνών με αναστολή.

Να σημειώσουμε πως οι δύο περιπτώσεις δεν συνδέονται.

Πηγές της αστυνομίας μιλώντας στο iefimerida ανέφεραν ακόμη ότι ο αποφυλακισθείς με όρους βιαστής με το βαν δίνει κανονικά το παρόν στο ΑΤ της περιοχής του όπως ορίζει η απόφαση αποφυλάκισής του και δεν υπάρχει καμία καταγγελία σε βάρος του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.