Στοίχημα: Πρόγευση Μουντιάλ με διεθνή φιλικά

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα εθνικά πρωταθλήματα να σταματούν και τις εθνικές ομάδες να έρχονται στο προσκήνιο.

Στο στάδιο του πολωνικού στρατού θα διεξαχθεί ο αγώνας Πολωνία-Χιλή. Οι Πολωνοί θα πάρουν μέρος στο Μουντιάλ του Κατάρ, αφού στις 29 Μαρτίου είχαν κερδίσει τη Σουηδία με σκορ 2-0 στον τελικό των μπαράζ για την πρόκριση. Οι Χιλιανοί από την άλλη, ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής.

Με 10 ομάδες να συμμετέχουν τερμάτισαν 7οι, με μόλις 19 πόντους. Γενικότερα είναι μία εθνική η οποία θέλει ανανέωση, καθώς η φουρνιά που την έστεψε δύο φορές πρωταθλήτρια Αμερικής πλέον δεν είναι στο τοπ επίπεδο. Ο άσος της Πολωνίας με under 3.5 γκολ στον αγώνα προσφέρεται στο 2.62.

Επόμενο το Τουρκία-Σκωτία. Είναι δύο ομάδες οι οποίες δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Κατάρ. Στα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Τούρκοι αποκλείστηκαν από την Πορτογαλία, σε ένα ματς που έληξε 3-1. Οι Σκωτσέζοι αποκλείστηκαν και αυτοί με τη σειρά τους με το ίδιο σκορ από τους Ουκρανούς. Παρόλα αυτά στο Nations League ήταν εξαιρετικοί, τερματίζοντας πρώτοι στη League B και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο. Θα επιλέξουμε στο pame stoixima το Χ2 και over 1.5 στο 2.57.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.