Η Θύελλα μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι 2-1 το Κορωπί

Με ένα γκολ ζωγραφιά του Καζαντζή η Θύελλα πήρε το ντέρμπι, κέρδισε 2-1 το Κορωπί, κατέκτησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και ξέφυγε κι άλλο από τους διώκτες της. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης. Τα είχε όλα. Γκολ, δύο πέναλτι, θέαμα, αποβολή, και… στο τέλος ένταση. Τι άλλο να περιμένει κανείς από δυό ομάδες που αποδείχθηκαν αντάξιες των προσδοκιών.

(Όλο τον αγώνα μπορείτε να τον δείτε κάνοντας κλικ στο παρακάτω link

http://www.sportaltv.gr/index.php/live-ch-2)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να αναπτυχθούν παρά τις δύσκολες συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Το Κορωπί μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά η Θύελλα ήταν εκείνη στο 18΄ που δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ύστερα από προβολή του Αχ. Κατσιούλη η μπάλα πέρασε άουτ.

thiella fasi penalti

Στο 24΄ο Αθανασόπουλος κέρδισε πέναλτι όταν το γύρισμα που έκανε βρήκε στο χέρι του Ματσάγγου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός των γηπεδούχων Χαρακτίδης στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία γράφοντας το 1-0.

Δείτε το βίντεο με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Χαρακτίδη στο 25’ λεπτό

 

 

Ακολούθησαν άλλες δύο ευκαιρίες για την Θύελλα στο 30’ σε αντεπίθεση με σουτ του Χαρακτίδη και στο 45’ με σουτ από κοντά του Καζαντζή που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Ενδιάμεσα, στο 41΄ο Λυμπερόπουλος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.
Ακολούθησαν άλλες δύο ευκαιρίες για την Θύελλα στο 30’ με αντεπίθεση και σουτ του Χαρακτίδη και στο 45’ με σουτ από κοντά του Καζαντζή.

Β’ Ημίχρονο

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου το Κορωπί πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή στην θέση του Βελλή μπήκε ο Αλεξίου. ‘Όπως και στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, έχοντας και το πλεονέκτημα του αέρα. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πίεζαν για την ισοφάριση. Η οποία δεν άργησε να έρθει όταν στο 50’ το Κορωπί κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χανιώτης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 

Κι ενώ οι «μπλε» είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ με ‘ένα πανέμορφο διαγώνιο σουτ από δεξιά του Καζαντζή  κάνοντας έτσι το 2-1.

Καρέ καρέ το 2ο γκολ της Θύελλας

thiella goal1

thiella goal2

thiella goal3

thiella goal4

 thiella goal7

Η Θύελλα απείλησε πάλι στο 68’ με σουτ από κοντά του Αχ. Κατσιούλη, ενώ το Κορωπί στο 76’ έχασε τεράστια ευκαιρία με προβολή από κοντά του Γιαχάεβ που κατέληξε άουτ. Το Κορωπί άσκησε στη συνέχεια μεγάλη πίεση, έκλεισε στα καρέ τους γηπεδούχους και απείλησε χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες.

Στο 86΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρεντζή (δεύτερη κίτρινη κάρτα).

thiella kokkini karta

 

Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος εκμεταλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα, παίζοντας με αντεπιθέσεις θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ με τον Ντόσκα (το τετ α τετ απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων) και με τον Μουλάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

thiella moulakis

Διαιτητής ο κ. Μαλαμάς με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Δουλγεράκη.
Οι συνθέσεις:
Θύελλα Ραφήνας: Φ. Κατσιούλης, Αράπης, Οικονόμου, Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (90΄Μουλάκης), Καζαντζής, Αθανασόπουλος, Ορ. Κατσούγκρης (88΄Τσέλιος) Δημεσπύρα (50΄Τασόπουλος)
Κορωπί: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος (82΄Χαρίτος), Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Βελλής (46΄Αλεξίου), Πλάτανος, Χανιώτης, Γιαχάεβ, Μίρσα (75΄ Μηλιόπουλος).

Βαγγέλης και Χρήστος Ιωάννου

thiella pagkos

thiella telikos xeretismos

Φωτορεπορτάζ Μάκης Κελέκης

 

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 21η Αγωνιστική

Θύελλα Ραφ.- Κορωπί 2-1

Πρωτέας Π. Φωκαίας – Ολυμπιακός Λαυρίου 2-0

ΑΟ Κουβαρά – Σταμάτα 3-2

Κρυονέρι – Μαρκό Κυριακή 15.00

Λαυρεωτική – Γλυκά Νερά Κυριακή 15.00

Εθνικός Ν.Μ. – Μάχη Μαραθ, Κυριακή 15.00

Ολυμπιακός ΑΓ. Στεφ. – Κεραυνός Κερατέας Κυριακή 15.00

Παλληνιακός – Νικηφόρος Κυριακή 15.00

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.