Στοίχημα: Ώρα πρόκρισης για Αγγλία, Ισημερινό

Όλα ανοιχτά παραμένουν στον πρώτο και στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μόνο το Κατάρ δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης, ενώ όλες οι άλλες ομάδες μπορούν να περάσουν, στην επόμενη φάση.

Ξεκίνημα με το ΟΥΑΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ. Ενώ την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Σάουθγκειτ ήταν επιβλητική, με τις ΗΠΑ θα μπορούσε ακόμα και να χάσει. Οι Ουαλοί μετά την ήττα από το Ιράν, έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να προκριθούν. Θέλουν μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Το διπλό και under 3,5 προσφέρεται στο 2,05.

Στο Al Thumama Stadium διεξάγεται το ΙΡΑΝ-ΗΠΑ. Το Ίραν έκανε μία αναπάντεχη νίκη απέναντι στην Ουαλία των 10 παικτών, μετά την αποβολή του Χένεσι. Αυτό το έφερε στη δεύτερη θέση του ομίλου και πιο κοντά στην πρόκριση. Οι Αμερικανοί έχουν πάρει δύο ισοπαλίες, παίζοντας πολύ καλά και αξίζοντας κάτι παραπάνω. Θα ακολουθήσουμε το διπλό των Αμερικανών, με απόδοση 2,05.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ισημερινού είναι μία από τις πιο δυνατές επιθετικά ομάδες και μετά την ισοπαλία με την Ολλανδία έχει βάλει πλώρη για τη φάση των νοκ-άουτ. Οι Σενεγαλέζοι νίκησαν τους οικοδεσπότες και έτσι θα χρειαστούν μόνο νίκη για να προκριθούν. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3,10

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.