Στοίχημα: Ή τώρα ή ποτέ για τον Παναθηναϊκό

Δράση σε Ευρωλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α έχει το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με μεγάλο ντέρμπι να διεξάγεται στην Ιταλία.

Σημαντικό για τη συνέχεια της Euroleague είναι το Παναθηναϊκός-Μακάμπι. Οι «πράσινοι» είναι με την πλάτη στον τοίχο, μετά τα 6 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματά τους. Σημάδια ανάκαμψης δεν έχουν δείξει, αν και έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη απέναντι σε μία μέτρια Φενέρ. Η Μακάμπι παίρνει αποτελέσματα κυρίως στην έδρα της, χωρίς όμως να δείχνει ότι έχει ρόστερ για το κάτι παραπάνω. Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχει μεγάλη ευκαιρία να ορθοποδήσει. Το ποντάρισμα στον άσο εμπεριέχει ρίσκο, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή. Θα προσθέσουμε χάντικαπ -3,5, με την απόδοση στο 1,91.

Ματσάρα στην Ιταλία, με τις δύο πρώτες της βαθμολογίας να αναμετρούνται. Ο λόγος για το Νάπολι-Γιουβέντους. Οι Ναπολιτάνοι που ήταν αήττητοι μέχρι το ματς με την Ίντερ, θέλουν να αποκτήσουν ξανά διψήφια διαφορά από την ομάδα του Τορίνο. Μπορούν να το κάνουν, αλλά έχουν αντίπαλο μία ομάδα βελτιωμένη σε σχέση με αυτή που βλέπαμε πριν από τη διακοπή. Η Γιούβε έχει 8 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και δεν θα είναι εύκολος στόχος. Θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων, στο 1,95.

Στην Αγγλία η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Λιντς. Η Βίλα είναι άλλη ομάδα με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της. Είναι πολλά επίπεδα πάνω αμυντικά και πλέον μπορεί να παίρνει αποτελέσματα και σε δύσκολα παιχνίδια. Η απόδοση της Λιντς έχει πέσει κατακόρυφα, ούσα πλέον στην 14η θέση. Έτσι η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ θα είναι το μεγάλο φαβορί. Στο Άστον Βίλα-Λιντς θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με over 1,5, στο 2,25.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.