J2US: Αυτοί είναι οι 20 διαγωνιζόμενοι που συζητιούνται για τον 2ο κύκλο

Πήρε το «πράσινο φως» από τον Alpha ο Νίκος Κοκλώνης για να πραγματοποιήσει και δεύτερο κύκλο του J2US φέτος και όπως όλα δείχνουν όλα έχουν δρομολογηθεί για τη μεγάλη επιστροφή του φαντασμαγορικού σόου.

Το Just the two of us, θα επιστρέψει και στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχοντας ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο κύκλο του σόου στη διάρκεια του πρώτου μισού της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Οι πρώτες πληρφορίες, θέλουν το σόου να επιστρέφει στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ το Open Weekend αποκάλυψε σήμερα τα είκοσι ονόματα που συζητιούνται ως διαγωνιζόμενοι στον νέο κύκλο. Πρόκειται για καλλιτέχνες που έχουν ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία και αν μη τι άλλο η συμμετοχή τους στο σόου θα αποτελέσει έκπληξη.

Τα ονόματα, λοιπόν, που συζητούν για τη δεύτερη σεζόν του J2US, είναι: Χριστίνα Μαραγκόζη, Τόνι Σφήνος, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λιβιεράτου, Φίλιππος Ιωάννου, Φανή Χαλκιά, Χρήστος Σαντικάϊ, Αγγελική Λάμπρη, Mente Fuerte, Ιωάννα Μπέλα, Δημήτρης Σταρόβας, Αντύπας, Ευθύμης Ζησάκης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιάννης Ξανθόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Κατερίνα Στανίση, Λίτσα Γιαγκούση, Στέφανος Κωνσταντινίδης και Αποστολία Ζώη.

Σημειώνεται ότι η κριτική επιτροπή θα μείνει ως έχει, δηλαδή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή, ενώ, φυσικά, στο «τιμόνι» της παρουσίασης θα παραμείνει ο Νίκος Κοκλώνης.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.