«Με προκάλεσαν λεκτικά, ποτέ δεν χτύπησα κανέναν» λέει ο 40χρονος DJ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην του

Τη δική του απάντηση για το επεισόδιο έξω από γνωστό club της Γλυφάδας δίνει ο γνωστός DJ που κατηγορείται ότι χτύπησε την πρώην σύντροφό του.

Ο DJ ο οποίος φέρεται να χτύπησε την 27χρονη πρώην κοπέλα του, αλλά και τον νυν σύντροφό της, τόνισε πως προκλήθηκε λεκτικά και ξεκαθάρισε πως δεν χτύπησε ποτέ κανέναν.

«Πήγα με την κοπέλα μου να πιούμε ένα ποτό σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας. Στη διαδρομή συνάντησα την πρώην σύντροφό μου και τον νυν σύντροφό της με τον πρώην φίλο μου. Εκεί με προκάλεσαν λεκτικά και τους ανταπάντησα λεκτικά. Ποτέ δεν χτύπησα ούτε αυτήν ούτε αυτόν, τα όσα λένε είναι ψέματα. Ακόμα και στο τμήμα που πήγαμε, ήρθαν και άλλοι μάρτυρες και βεβαίωσαν τα όσα έγιναν» τόνισε ο 40χρονος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αlpha όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ξαφνικά το 27χρονο μοντέλο, που είχε πάει βόλτα με τον τωρινό σύντροφό της, δέχτηκε μία μπουνιά στο πρόσωπό της. Γυρνώντας είδε τον 40χρονο DJ, ο οποίος την ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου και μπροστά στην παρέα της. Μάλιστα, ο DJ άρχισε να ξυλοκοπεί και τον νυν σύντροφό της, με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει και να του αφαιρέσει κομμάτι από το αυτί του.

«Έτσι όπως περπατούσα μου ήρθε ένα χέρι, μου έριξε μπουνιά, τα έχασα γιατί ήταν σαν να μου πέφτει τούβλο στο κεφάλι. Με το που κοίταξα, είδα να πιάνονται στα χέρια ο πρώην σύντροφός μου με το νυν, προσπάθησα να τους χωρίσω, με έσπρωξε, με ξαναχτύπησε και έπεσε κάτω. Ο νυν μου τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει και να του βγάλει μέρος από το αυτί του», είπε το 27χρονο μοντέλο.

«Εκείνη την ώρα περπατούσαμε, ήμασταν έξι με οχτώ. Ξαφνικά όπως μίλαγα με τα παιδιά, ένιωσαν την κοπέλα μου να φεύγει κάτω με μπουνιά στο πεζοδρόμιο του εν λόγω κυρίου. Τον έπιασα, τον ακινητοποίησα γιατί είδα και αστυνόμους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο σημείο και αποφάσισε να μου κόψει κομμάτι», είπε ο σύντροφος της 27χρονης.

Η δικηγόρος του 27χρονου μοντέλου, αναφερόμενη στην υπόθεση, είπε: «Εντελώς αναίτια, απρόκλητα, προχθές το βράδυ ενώ ήταν έξω από μαγαζί στη Γλυφάδα με τον νυν σύντροφό της, δέχθηκε ξαφνικά επίθεση με μεγάλη άσκηση βίας από την πλευρά του κατηγορούμενου, τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της. Περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση σήμερα, υπάρχουν και άλλα αποδεικτκικά στοιχεία, συντριπτικά σε βάρος του κατηγορούμενου».

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου απαντώντας στη μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του εντολέα του, είπε ότι η θέση του εντολέα του είναι συγκεκριμένη. «Δεν αρνείται ότι ήταν παρών στο περιστατικό, το ζήτημα είναι ουδέποτε ο συγκεκριμένος προέβη σε σωματική βλάβη ούτε της ίδιας, ούτε του προσώπου που ήταν μαζί της. Και θα σας πω το γιατί. Δεν είναι τυχαίο που δεν προσκομίζονται κανένα ιατρικό έγγραφο, είτε έκθεση, είτε ιατροδικαστική, που να επιβεβαιώνει την όποια σωματική βλάβη εναντίον της. Κατά τη διάρκεια σήμερα του τριμελούς δικαστηρίου, προσκομίστηκαν φωτογραφίες, οι οποίες δεν είχαν να κάνει με το σημερινό συμβάν, αλλά είναι προγενέστερες», είπε ο δικηγόρος.

real.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.