Χρήστος Δάντης: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά της παραγωγής του «Survivor»

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer με τις καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη εναντίον της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο «Survivor All Star» ο Χρήστος Δάντης ήταν κάθετος ότι η αγαπημένη του είναι αθώα.

Η στάση του δεν άλλαξε ούτε όταν ανακοινώθηκε η απόφαση της παραγωγής για την αποβολή των δύο παικτριών. Μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από την Κύπρο, είχε δηλώσει πως θα ζητήσει άρση απορρήτου επικοινωνιών για το τηλέφωνό του για να φανεί πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με την Ασημίνα από την αποχώρησή της από την Αθήνα.

Όμως, το σημείο καμπής, εκεί που ο Χρήστος Δάντης έδειξε τα νύχια του, ήταν όταν οι ημέρες περνούσαν και η Ασημίνα -όπως και η Κατερίνα Δαλάκα- παρέμεναν άφαντες.

Το συμπέρασμα ήταν ότι οι δύο παίκτριες έμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής «φρουρούμενες» και χωρίς να έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο, εν αναμονή της άφιξης του Ατζούν Ιλίτζαλι στο νησί για «διαπραγματεύσεις».

Στόχος της επίσκεψης του Τούρκου παραγωγού θα ήταν να βρεθεί κοινός τόπος συνεννόησης ανάμεσα στις δύο «παραβάτισσες» και τους συμπαίκτες τους για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Τελικά, η «κράτηση» των δύο παικτριών στον Άγιο Δομίνικο διήρκεσε για 9 ημέρες περίπου, ημέρες αγωνίας και εκνευρισμού για τους δικούς τους ανθρώπους που δεν είχαν οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.

Όπως έκανε σήμερα γνωστό ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην «Super Κατερίνα», ο Χρήστος Δάντης, μετά από πολλές προσπάθειες να έρθει σε επικοινωνία με τη σύντροφό του, καλώντας την εταιρία παραγωγής, κατέφυγε στην μέθοδο των απειλών. Εξήγησε ότι αν δεν μιλήσει μέσα στην επόμενη ώρα με την Ασημίνα, θα κινηθεί άμεσα νομικά.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι Δάντης και Ασημίνα μίλησαν τελικά για ένα δίωρο περίπου μετά από αρκετές εβδομάδες και τα δύο κορίτσια επέστρεψαν στη χώρα μας.

Όμως, απ’ ό,τι έγινε φανερό, ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής δεν σκοπεύει να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Θεωρεί ότι η παραγωγή του «Survivor All Star» θα πρέπει να απαντήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης για την προσβολή της προσωπικότητας της Ασημίνας και του ίδιου και έχει ήδη καταλήξει στο όνομα του δικηγόρου που θα τους εκπροσωπήσει στην διαμάχη τους με την Ατζούν Μίντια.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.