Sin Boy: Στενός συνεργάτης λύνει το μυστήριο γύρω από τον θάνατό του

Στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε αποκλειστικά στενός συνεργάτης του Sin Boy αποκαλύπτοντας εάν τελικά ο τράπερ είναι ζωντανός ή νεκρός, όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες αν και οι φαν του εξ αρχής έχουν δείξει δυσπιστία απέναντι στο «τραγικό νέο»

Την τελευταία εβδομάδα πέπλο μυστηρίου υπάρχει γύρω από την τύχη του Sin Boy μετά την πληροφορία που κυκλοφόρησε και τον ήθελε να έχει φύγει από τη ζωή, αλλά και μια φωτογραφία στην οποία φερόταν να απεικονίζεται ο ίδιος μέσα σε ασθενοφόρο στο Κόσοβο αν και χρήστες στα social media αμφισβήτησαν την τοποθεσία. Συγγενικά του πρόσωπα έβαλαν μαύρο φόντο στα προφίλ τους στο Instagram, όμως, οι φαν του Sin Boy έχουν διατυπώσει εξ αρχής την άποψη ότι όλο αυτό είναι διαφημιστικό κόλπο του ίδιου για να τραβήξει την προσοχή.

Σε βίντεο στο TikTok φέρεται να βλέπουμε τον Sin Boy ζωντανό να κάνει βόλτες στο Παρίσι, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ανέφερε ο TikToker που το ανέβασε, ενώ ακόμα και μέχρι σήμερα κανένας συγγενής του δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει την πληροφορία του «θανάτου» του. Ωστόσο, την Κυριακή (19/2) η εκπομπή «Γεια σου» μετέδωσε αποκλειστικά τις δηλώσεις ενός συνεργάτη του Sin Boy που διαβεβαίωσε τους πάντες ότι ο τράπερ είναι ζωντανός.

«Επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του Sin Boy, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο τράπερ είναι ζωντανός. Όλο αυτό το θέμα με τον δήθεν θάνατό του έχει ξεκινήσει από τον ίδιο για διαφημιστικούς λόγους, ώστε να γίνει ντόρος γύρω από τη δουλειά του», δήλωσε στην εκπομπή ο συνεργάτης του Sin Boy.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.