Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δ. Γκικάκη, μετά την παραίτηση της από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας (φωτό)

Ομιλήτρια στην θεματική εκδήλωση που οργάνωσε χθες στο Δημαρχείο Κορωπίου η Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής με θέμα τον αναπτυξιακό ρόλο των λιμένων στις τοπικές κοινωνίες, ήταν η πρώην Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κα Δέσποινα Γκικάκη

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής αναφέρεται:

Η επιλογή εκ μέρους της Δ.Ε.Ε.Π να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση με τη συγκεκριμένη θεματολογία αποδεικνύει ότι για μας, για το κόμμα μας έχει ιδιαιτέρως υψηλή σημασία η ανάπτυξη.

Η ανάπτυξη όμως όχι ως προσφιλές σύνθημα, ως πουκάμισο αδειανό, αλλά ως στρατηγική επιλογή με συγκεκριμένο περιεχόμενο, σε σαφές χρονοδιάγραμμα και με συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Και για την Ανατολική Αττική δε θα μπορούσε να γίνει μια συζήτηση με αναπτυξιακό ζητούμενο και πρόσημο, δίχως να λαμβάνουμε υπόψη τα μέγιστα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα που είναι οι λιμένες, ως υπεραξίες για την εθνική και την περιφερειακή οικονομία αλλά και για την τοπική ανάπτυξη.

Ομιλητές ήταν ο Γιάννης Πλακιωτάκης, Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γεν. Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων, η Δέσποινα Γκικάκη, πρώην Διευθύνουσα Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας και ο Γιώργος Βακόνδιος, Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, οι οποίοι μας καθήλωσαν και μας διαφωτίσαν με τις ομιλίες τους έως το τέλος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, ο οποίος εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, Θανάσης Αυγερινός, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κώστας Αλαγιάννης, ο Γενικός Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Πιλιλίτσης, ο Τομεάρχης Βόρειας Αττικής Μανώλης Βελονάκης, ο περιφερειακός Συντονιστής Ανατολικής Αττικής της Γραμματείας Περιφερειακών Τομέων Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Σερμπενιάδης και ο Μάκης Κατσιπάνος από την ίδια Γραμματεία, η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Κορωπίου Ρένα Καρβεντούζη, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Λαυρεωτικής Γιάννης Φραδέλλος, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Παιανίας-Γλυκών Νερών Παντελής Χριστοφορίδης, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής Μιχάλης Σαλίβερος, η Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Παιανίας Κωσταντίνα Σανιδά, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, όπως και μέλη του κόμματος μας. Τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα εκπροσώπησε η Χριστίνα Ροινά.

Επίσης μας τίμησαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης Λαυρίου Γιώργος Ζούμπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Απόστολος Καμαρινάκης, η Λιμενάρχης Πόρτο Ράφτη Παναγιώτα Παπαγιάννη, ο Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Πόρτο Ράφτη Βαγγέλης Δημητρίου, ο Αντιπρόεδρος του Επιχειρησιακού Τομέα της CelestyalCruises και Πρόεδρος στην Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) Γιώργος Κουμπενάς,, ο Υποναύαρχος ΕΑ και επικεφαλής της MS/HELLAS Βασίλης Πολίτης και άλλα στελέχη από τον χώρο της ναυτιλίας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την θεματική αυτή εκδήλωση και ιδιαίτερα την Τομεάρχη Ναυτιλίας Όλγα Πολίτη και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Αλέξανδρο Μαθαιούλη, όπως και τον Γραμματέα της ΔΕΕΠΑνατολικής Αττικής Θανάση Λάμπρου, την Υπεύθυνη Επικοινωνίας Μαρία Λάππα και τις Αναπληρώτριες Κατερίνα Παπαϊωάννου και η Ευαγγέλια Κεχρή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΛΛ Γιώργο Βακόνδιο για την ουσιαστική του στήριξη για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή, όπως και στον φίλο δημοσιογράφο Νίκο Χιδίρογλου, ο οποίος συντόνισε εξαιρετικά την όλη διαδικασία.
Συνεχίζουμε!
Για την Ελλάδα που προχωρά μπροστά!
Για την Ανατολική Αττική που κάνει άλματα ανάπτυξης και προόδου!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.