Survivor All Star – Spoiler: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία σήμερα – Κλείδωσε η τετράδα για αποχώρηση

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να κάνει τον απαιτούμενο ντόρο για να ανέβει η τηλεθέαση του Survivor All Star, αλλά αυτό τελικά είχε κόστος την αποχώρηση ενός από τους τρεις νικητές του ριάλιτι που παίρνουν μέρος. Ίσως να μην υπολόγιζαν πως ο Στάθης Σχίζας θα έδειχνε ευθιξία και θα ζητούσε να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor.

Βέβαια όλο αυτό έχει μεγάλο κόστος για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους την έχουν στολίσει οι χρήστες του διαδικτύου με όσα έγιναν. Ένα ενδεικτικό σημάδι ήταν στον χθεσινό αγώνα ασυλίας, όταν χτύπησε το πόδι της και κανένας από την ομάδα των Διασήμων δεν πήγε κοντά της, πλην της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Το αποκορύφωμα ήταν η διπλή μαχαιριά που δέχτηκε από τον Μάριο Πρίαμο. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας λίγο πριν ξεκινήσει ο χθεσινός αγώνας και όσο η Ελευθερία ορυώταν με τον Σχίζα, ανέφερε στον Γιώργο Λιανό όταν ρωτήθηκε σχετικά, πως ο ίδιος είναι αναίσθητος και δεν τον νοιάζει τίποτε. Λίγες ώρες αργότερα δεν δίστασε να την ψηφίσει για αποχώρηση, πράγμα που επιβεβαίωσε και όσα είπε στον Λιανό.

Ο Μάριος ψήφισε την Ελευθερία για αποχώρηση:

Στον σημερινό αγώνα οι Μαχητές θα πάρουν τους 10 πόντους γρήγορα και θα στείλουν τους Διάσημους σε διπλή ψηφοφορία. Έτσι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα πάει να κάνει παρέα στη φίλη της, ενώ το τρίτο πρόσωπο θα είναι ο συνήθης ύποπτος, Σπύρος Μαρτίκας . Δεν θα μείνουμε εκεί όμως. Σας έχουμε και τον τέταρτο υποψήφιο για την αποχώρηση της εβδομάδας. Αυτή τη φορά θα είναι παίκτης των Μαχητών. Αφού η μπλε ομάδα θα χάσει το σερί της στις νίκες και θα ηττηθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου. Έτσι θα ψηφίσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως υποψήφιο για αποχώρηση. Τη δεδομένη στιγμή είναι από τους πιο αδύναμους παίκτες των μπλε. Γιατί η Μελίνα Μεταξά έχει ανακάμψει αγωνιστικά, το ίδιο και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star:

Η χθεσινή οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα δημιουργεί μια κατάσταση δίχως προηγούμενο και οι διαπληκτισμοί κυριαρχούν. Παράλληλα, όμως, πλησιάζει ο σημαντικός αγώνας της δεύτερης ασυλίας, όπου αν οι Διάσημοι χάσουν τότε δύσκολα θα μπορέσουν να ανακάμψουν, αφού θα πρέπει να αναδείξουν δύο ακόμα υποψήφιους. Μετά τον αγώνα η ένταση μεταξύ των Κόκκινων συνεχίζεται με κατηγορίες, διαψεύσεις και ισχυρισμούς να ακούγονται εκατέρωθεν. Ποιος λέει τελικά την αλήθεια;

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.