Χρ. Τσεμπέρης: “Και το μυαλό σου είναι θολό…” Μία οφειλόμενη απάντηση στη Δύναμη Ανάπτυξης…

Με ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης απαντά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η “Δύναμη Ανάπτυξης”

Αναλυτικά ο κ. Τσεμπέρης αναφέρει:

Όσο και αν έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο η αδυναμία έστω ανάγνωσης και κατανόησης δημοσίων εγγράφων από συγκεκριμένα στελέχη της “Δύναμης Ανάπτυξης” και λοιπούς εντολοδοχους, ξεφεύγει πλέον από τη γραφικότητα και γίνεται ανησυχητική.

Οι “Κλουζώ” εξεθεσαν και πάλι τον επικεφαλής τους, μέσα στη σύγχυσή τους μιλώντας για ονομαστικές μισθολογικες καταστάσεις των υπαλλήλων του Δήμου και κρυφές λέει του ΔΟΠΑΠ. Τρικυμία εν κρανιω…

Απλή αδυναμία κατανόησης στοιχειωδους κειμένου και πάγιας πρακτικής ή απλά το θολωμένο τους μυαλό?

Επειδή όμως εδώ μιλάμε για ανθρώπους – εργαζόμενους και τις ζωές τους και δεν είναι τα βραβεία ρητορικής από τη σχολή του “συντετριμμένου” Αδωνι, ούτε οι προσωπικές απόψεις ενός εκάστου κρατικώς επιχορηγουμενου χωρίς ρεύμα, η ανοχή στη λάσπη και το παραμύθι τελειώνει εδώ.
♦️Δεν είναι γραφικότητα.
Δεν είναι άγνοια.
Δεν είναι λάθος.

Είναι διατεταγμένη υπηρεσία. Μήνες τώρα από το ίδιο παρεακι. Λάσπη και ανοησία για “άγνωστους και παχυλές αμοιβές” άμεσης αναπαραγωγής από άλλους “ανώνυμους”… Στόχος? Τελικά, οι εργαζόμενοι. Σε αυτούς θα απολογηθούν. Έχει αυτουργό όλο αυτό…
Στο θολωμένο τους μυαλό αντιλαμβάνονται ως προσωπική μισθοδοσία υπαλλήλου (και το δείχνουν και υπερηφανως ως στοιχείο ) 5000 και 7000 ευρώ το μήνα Φεβρουάριο τη μισθοδοσία ολοκλήρου τμήματος… Όπως ας πούμε σε άλλο Δήμο θα διάβαζαν ως μισθοδοσία μηνός, 28000 € σε ένα υπάλληλο. Θα ήταν απλώς αστείοι, αδαείς και γραφικοί, αλλά όχι…

Τους εξηγείς ότι απλά αναφέρεται (συνήθως) αλφαβητικά το πρώτο όνομα από το τμημα, κανένα άλλο και ακολουθεί το σύνολο του ποσού για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του που ΔΕΝ αναγράφονται. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ή απλά δεν καταλαβαίνουν…

♦️Το δικαίωμα στο δημόσιο αυτοεξευτελισμό σας, είναι προσωπική σας επιλογή, είναι αδιαπραγματευτο και θα το υπερασπιζομαι καθημερινά.

♦️Το δικαίωμα στη λασπολογια κατά των εργαζομένων και των οικογενειών τους, το τυφλό σας μένος, το “υπαλληλικι” και την παροιμιώδη άγνοια, ποτέ!

Τα υπόλοιπα στο δημοτικό συμβούλιο… Χωρίς μοντάζ και βίντεο…

Κι επειδή παρασύρθηκα και είναι πολλες οι λέξεις για να τις κατανοήσετε μονομιάς, επισυνάπτω ενδεικτικά αντίστοιχα στοιχεία άλλων ΟΤΑ, του ΟΛΡ κλπ.

🎭🎭Λογικά εκεί καταλαβαίνουν τι διαβάζουν ή απλά δεν έχουν “ποιητή Φανφαρα με θολωμένο μυαλό” σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Κατά πώς θα λεγε (παραφρασμενα) και μια ψυχη: τι να λέγαμε δλδ? Την αλήθεια?
Ναι ρε. “Την αλήθεια ρε! Την αλήθεια!” Όπως θα έλεγε και ο Καλογεροπουλος στο μάθε παιδί μου γράμματα…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.