Survivor All Star – spoiler: Χάνουν την ασυλία και σκοντάφτουν με τρεις υποψήφιους για αποχώρηση

Ο 3ος αγώνας ασυλίας του Survivor All Star προκαλεί σοκ στην ηττημένη ομάδα που δεν πιστεύει πως έφτασε σε αυτό το σημείο. Πρόκειται για έναν καθοριστικό αγώνα ασυλίας και η ψηφοφορία που θα ακολουθήσει θα αναστατώσει και τις δύο ομάδες.

Το Survivor All Star σημειώνει σταθερά ποσοστά στην τηλεθέασή του, αφού και στο χθεσινό επεισόδιο είχε 19,6% στο δυναμικό και 20% στο γενικό σύνολο του τηλεοπτικού κοινού. Κάτι που δεν ευχαριστεί ιδιαίτερα το κανάλι του Φαλήρου. Αφού το όριο του 20% δεν τους αποδίδει κέρδη. Τελικά, η ίντριγκα και τα τελευταία γεγονότα ανάμεσα στους παίκτες των Μαχητών και των Διασήμων δεν απέφερε καρπούς. Έτσι προέκυψαν δυσαρεστημένοι τηλεθεατές που προτίμησαν να αλλάξουν κανάλι την ώρα που συμβαίνουν τα ξεκατινιάσματα.

Επίσης η ήττα των Μπλε στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας και το Συμβούλιο του νησιού ανέδειξαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια. Η υποψηφιότητά του προκάλεσε έκρηξη στην καλύβα των Μαχητών με τους περισσότερους συμπαίκτες του να είναι πλέον εναντίον του. Βέβαια η ομάδα καταφέρνει και συσπειρώνεται τουλάχιστον αγωνιστικά και σύμφωνα με τις διαρροές οι Μαχητές παίρνουν σήμερα την 3η ασυλία.

Μετά από τον τρίτο αγώνα ασυλίας, ο οποίος είναι και ο πιο σημαντικός της εβδομάδας, οι παίκτες της μπλε ομάδας στέλνουν τους κόκκινους για να αναδείξουν δύο ακόμα υποψήφιους. Στο συμβούλιο του νησιού οι κουβέντες βάζουν φωτιά στις δύο ομάδες μπροστά στον Γιώργο Λιανό. Και την ώρα της διπλής ψηφοφορίας ο παρουσιαστής θα τους ανακοινώσει πως υπάρχει και μια ισοψηφία που τελικά στέλνει τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα στον τάκο για την αποχώρηση. ΄

Δίπλα στην Νικολέττα Μαυρίδη και τον Τάκη Καραγκούνια θα βρεθούν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου, που θα έχει και τις περισσότερες ψήφους και ο Γιώργος Κόρομι για την ψηφοφορία αποχώρησης του κοινού.

Το νέο τρέιλερ του Survivor All Star:

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.