Φόβοι για βεντέτα μετά τους πυροβολισμούς σε Κορωπί και Μαρκόπουλο – Σε επιφυλακή η αστυνομία (βίντεο)

Σε επιφυλακή για την αποφυγή πράξεων αντεκδίκησης μεταξύ νεαρών στα Μεσόγεια βρίσκεται η αστυνομία, μετά τα περιστατικά με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν διαδοχικά και με διαφορά μιας ώρας στο Κορωπί και στο Μαρκόπουλο το Σάββατο (1/4), όπου τραυματίστηκε ένας 27χρονος από σφαίρα. Ο νεαρός συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έφτασαν στο σπίτι ενός 24χρονου στο Κορωπί και άρχισαν να πυροβολούν προς του τοίχους. Αμέσως μετά μπήκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν.

Μία ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με άλλα πέντε άτομα προχώρησαν σε αντίποινα. Πήγαν στο Μαρκόπουλο, κοντά στο σπίτι ενός εκ των ατόμων που αρχικά πυροβόλησαν, και έστησαν ενέδρα. Με το που είδαν το συγκεκριμένο άτομο να επιβαίνει σε αυτοκίνητο άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στον καρπό.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη, ενώ γίνεται έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν όλα τα άτομα από τις δύο ομάδες Ρομά που ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Οι εμπλεκόμενοι φέρονται να έχουν ποινικό παρελθόν και η διένεξη αφορά διαφορές για υπόθεση ναρκωτικών.


reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.