Survivor All Star – spoiler: Η 2η ασυλία, το σκορ και οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Το Survivor All Star κλειδώνει σήμερα (16/5) την τριάδα των παικτών που θα βρεθούν στην διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού για την αποχώρηση της 19ης εβδομάδας.

Θα παρακολουθήσουμε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα ασυλίας, ο οποίος δεν θα έχει τις ίδιες ανατροπές με αυτόν της Δευτέρας (15/5). Κι αυτό θα συμβεί γιατί οι παίκτες της μπλε ομάδας θα είναι τόσο γρήγοροι που δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο σε αυτούς της κόκκινης.

Μετά από μια περίοδο με πολλές ήττες, η μπλε ομάδα μπαίνει και πάλι δυναμικά στις αναμετρήσεις του Survivor All Star. Θα καταφέρουν να πάρουν και τη σημερινή ασυλία και μάλιστα με σκορ 2-0 στους δύο επιμέρους αγώνες. Ο πρώτος αγώνας θα λήξει με σκορ 8-4 υπέρ των μπλε. Ο δεύτερος θα φτάσει στο 7-7 και θα πάει σε flag race με ένα ζευγάρι από κάθε ομάδα.

Από τη μεριά της κόκκινης θα τρέξουν ο Σάκης Κατσούλης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ από την μπλε ομάδα θα τρέξουν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταρούλα Χρυσαειδή. Στους τελικούς στόχους θα αγωνιστούν ο Κατσούλης εναντίον του Μπόγδανου. Οι παίκτες της μπλε θα πάρουν τον αγώνα με τον Ηλία Μπόγδανο να πανηγυρίζει τρελά τη νίκη του και τον Σάκη Κατσούλη να πέφτει στα πατώματα, όπως τον είδαμε και στο τέλος του 1ου αγώνα ασυλίας.

Στο συμβούλιο του νησιού οι κόκκινοι θα ρίξουν στον τάκο της αποχώρησης τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά, οι οποίοι μαζί με τον Γιώργο Κόρομι που ψηφίστηκε χθες (15/5), θα κλειδώσουν την τριάδα της αυριανής αποχώρησης.

Η ψυχολογία και το δέσιμο της κόκκινης ομάδας περνά μεγάλη κρίση στα επόμενα επεισόδια και, όπως έχει διαρρεύσει, πιέζουν τον Ατζουν Ιλιτζαλί για να συντομεύει κάνοντας το Survivor All Star ατομικό.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.