Αγρια καταδίωξη παπαράτσι σε Μέγκαν και Χάρι παρ’ ολίγον να οδηγήσει σε νέα τραγωδία – «Ξύπνησε» ο εφιάλτης με την Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενεπλάκησαν σε «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη» με αυτοκίνητο στις ΗΠΑ, δήλωσε ο εκπρόσωπός του στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Το ζευγάρι έφευγε από τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη, όπου η Μέγκαν Μαρκλ τιμήθηκε για το έργο της, όταν σημειώθηκε το σοβαρό περιστατικό.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τον πρίγκιπα Χάρι, τη Μέγκαν και τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, μέσα σε ένα ταξί.

«Χθες το βράδυ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και η κα Ράγκλαντ ενεπλάκησαν σε μια σχεδόν καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητο από μία ομάδα εξαιρετικά επιθετικών παπαράτσι», ανέφερε ο εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του.

 

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις στις οποίες ενεπλάκησαν άλλοι οδηγοί, πεζοί και δύο αστυνομικοί του NYPD (New York Police Department)» συμπλήρωσε.

Ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από τους βασιλικούς τους ρόλους το 2020 και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες εν μέρει λόγω της έντονης παρενόχλησης που κατήγγειλαν όταν δέχονταν από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο πρίγκιπας έχει επικρίνει πολλές φορές τη στάση του Τύπου, την οποία κατηγορεί και για τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε όταν η λιμουζίνα της τράκαρε καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από παπαράτσι στο Παρίσι.

Με πληροφορίες από Reuters

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.