Στο πλευρό του Γκαράνη και ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος

Με τον δήμαρχο Παλλήνης  κ. Θανάση Ζούτσο συναντήθηκε προ ημερών ο Υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης Γκαράνης Ιωάννης.

Στη πολύ θερμή συνάντηση που είχαν οι δύο ισχυροί άνδρες, έγινε πλήρη ενημέρωση για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και κυρίως τα γηπεδικά.

Ο κ. Ζούτσος τόνισε ό,τι στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Παλλήνης θα αποκτήσει και πάλι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις με τη στήριξη της πολιτείας.

Στη συνέχεια αντάλλαξαν απόψεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ερασιτεχνικών ομάδων και των συλλόγων της περιοχής, ώστε να βρεθούν τρόποι χρηματοδότησης και εξεύρεσης οικονομικών πόρων ώστε να υποστηριχθεί η λειτουργία τους.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Γκαράνης Ιωάννης δήλωσε αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στον δήμαρχο κ. Ζούτσο.

Ονομάζομαι Ιωάννης Γκαράνης, τέως ιδιοκτήτης Γενικής κλινικής στη Λάρισα και έμπορος κοσμημάτων και έργων τέχνης, με σπουδές στη Φλωρεντία (συντήρηση έγων τέχνης) και προέρχομαι απο μία κλασική έντιμη ελληνική οικογένεια.

Οι αξίες με τις οποίες πορεύτηκα στη ζωή μου ήταν η εργατικότητα, η τιμιότητα , η ειλικρίνεια, η αγάπη προς την πατρίδα, ο σεβασμός στην απόλυτη υπόσταση.

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με τον τομέα του ποδοσφαίρου, με γνωρίζουν καλά.

Επί σειρά ετών για την ιδέα αυτή αγωνίστηκα και αγωνίζομαι έως σήμερα.

Κατεβαίνοντας σε αυτόν τον αγώνα, με τη δική σας συμπαράσταση θα μπορέσω να λύσω και να θεραπέυσω χρόνια προβλήματα που αφορούν και τον χώρο αυτό.

ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υπoψήφιος Βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής με την Ελληνική Λύση

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.