Στη φάκα το… περίεργο τρίγωνο των απατεώνων. Το νου σας Ραφηνιώτες!

Ένα περίεργο… τρίγωνο προσπάθησε να κοροϊδέψει έναν 54χρονο στη μέση κεντρικού δρόμου, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε αφού ο 54χρονος άνδρας αποδείχτηκε πολύ πιο έξυπνος από τις δυο εντυπωσιακές κυρίες και τον συνοδό τους. Διαβάστε τι έγινε για να τους αποφύγετε άμα σας πλησιάσουν.

Ο άγνωστος άνδρας σταμάτησε τον 54χρονο λίγο πριν από την Εφορία στο Κορωπί και του είπε ότι έρχεται εκ μέρους δύο ανιψιών του για να του δώσει κάποια χρήματα προκειμένου να πληρωθούν κάποια παράβολα των εκλογών!

Ο 54χρονος φάνηκε να πείθεται αρχικά και μπήκε στο αυτοκίνητο του άγνωστου ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τον… πετάξει μέχρι το σπίτι του για να πάρει το βιβλιάριο των καταθέσεων.

Στη συνέχεια τον μετέφερε στην Αγία Παρασκευή όπου τους περίμεναν δύο γυναίκες από τις οποίες η μία προθυμοποιήθηκε να συνεχίσει τη μεταφορά του μέχρι την τράπεζα προκειμένου να κάνει την ανάληψη.

Η δεύτερη γυναίκα τους ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο από μικρή απόσταση. Η όλη ιστορία που περιπλεκόταν ώρα με την ώρα έκανε τον Παιανιώτη να υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Έτσι μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να μπει στο υποκατάστημα της τράπεζας ενημέρωσε σχετικά τους υπαλλήλους οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η αργοπορία όμως του 54χρονου παραλίγο θύματος δημιούργησε υποψίες στις δύο γυναίκες οι οποίες εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Ο άνδρας γλύτωσε τα χρήματά του όμως φαίνεται ότι η σπείρα συνεχίζει να δρα παρά το γεγονός ότι πρόσφατα συνελήφθη μεγάλος αριθμός απατεώνων οι οποίοι αποδείχθηκε ότι ενέχονταν σε παρόμοια περιστατικά.

Μια… λεπτομέρεια που έχει τη σημασία της; Οι δύο γυναίκες υπήρξαν ιδιαίτερα… διαχυτικές στη συνάντηση με τον συνεργό τους κάτι που αποτελεί το αλατοπίπερο της υπόθεσης αφού έγινε σαφές ότι οι τρεις είναι κάτι παραπάνω από απλοί «συνεργάτες»!

Πηγή: notioanatolika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.