Νέες προσλήψεις 9 ατόμων στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος – Όλες οι ειδικότητες

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννιά (9) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας κατά τη διάρκεια αντιπυρικής περιόδου 2023 και συγκεκριμένα του εξής κατά ειδικότητα, απαιτούμενα προσόντα (τίτλος σπουδών και λοιπά απαιτούμενα τυπικά και τυχόν πρόσθετα προσόντα), αριθμό ατόμων και χρονική περίοδο από 01-07-2023 έως 31-10-2023.

ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ / ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΤ. Γ ́ (C) – 1 άτομο

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ – 1 άτομο

ΥΕ ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ / ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑ-ΣΙΑΣ – 7 άτομα

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους, στην οποία θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται ο κωδικός θέσης στον οποία επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, συνυποβάλουν υποχρεωτικώς και τα εξής δικαιολογητικά:

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους, σύμφωνα με το άρθρο 169 του Ν.3584/07

Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω κώλυμα τριμήνου σύμφωνα με το άρθρο 5 του Π.Δ. 164/04 (ΦΕΚ 134Α’). Δεν έχω συνάψει σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, με την ίδια ή παρεμφερή ειδικότητα κατά τους προηγούμενους τρεις (3) μήνες

Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω κώλυμα τετράμηνης απασχόλησης σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν.3584/07 (ΦΕΚ 143Α΄), όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει. Δεν έχω συνάψει καμία σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με φορέα του Δημοσίου Τομέα, της οποίας η διάρκεια υπερβαίνει του τέσσερις (4) μήνες μέσα σε χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών (κώλυμα 4μηνης απασχόλησης)

Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω κώλυμα κατά τα άρθρα 16 και 17 του υπαλληλικού κώδικα, ήτοι α) δεν έχω καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής α) δεν είμαι υπόδικος, και δεν έχω παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) λόγω καταδίκης δεν έχω στερηθεί τα πολιτικά μου δικαιώματα, και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή δ) δεν τελώ υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση, δεν έχω απολυθεί από άλλη δημόσια υπηρεσία λόγω επιβολής πειθαρχικής ποινής λόγω καταγγελίας της σύμβασης για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητά μου κατά την τελευταία 5ετία. Σε περίπτωση ύπαρξης του κωλύματος της παραπάνω παραγράφου και προκειμένου για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, εξαιρούμαι από το κώλυμα επειδή έχω εκτίσει την ποινή μου ή επειδή έχουν αρθεί τα μέτρα ασφαλείας που μου έχουν επιβληθεί ή επειδή έχω απολυθεί υπό όρους (άρθρ. 4 παρ. 6 Ν. 2207/1994)

Υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτω την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που μου επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας αυτής

Υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Δευτέρα 12 Ιουνίου και λήγει την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά με ευκρινή αντίγραφα σε μορφή *.pdf με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη πατώντας ΕΔΩ 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.