Ουράνιο Τόξο: Σε ποια περιοχή της Ανατολικής Αττικής βρίσκεται το θρυλικό ξενοδοχείο “φάντασμα” του Γιάννη Πουλόπουλου

Λίγοι ίσως γνωρίζουν ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Άνοιξη και μάλιστα πολύ επιτυχημένου αφού αποτελούσε κόσμημα για την περιοχή και ήταν το μόνιμο κατάλυμα της Εθνικής ομάδας αλλά και του Ολυμπιακού.

Το “Ουράνιο Τόξο” όμως ήταν που “έφαγε” τη ζωή του μιας και έγινε η αφορμή ώστε να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, το 2017, με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του. Όταν είδε πως ότι έχτισε με πολύ κόπο μια ζωή, ο ενοικιαστής το είχε καταστρέψει. Η εικόνα του ξενοδοχείου μετά από τους βανδαλισμούς που υπέστη ήταν σε κακό χάλι. Το ξενοδοχείο «Ουράνιο Τόξο» αποτέλεσε για χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» της ζωής του πασίγνωστου τραγουδιστή, καθώς κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80 αποφάσισε να το νοικιάσει με τραγικά όμως αποτελέσματα.

«Τα άτομα, που το είχαν ενοικιάσει για δεκαέξι χρόνια, ενώ είχε λήξει το μισθωτήριο, δεν έφευγαν από τον χώρο. To καλοκαίρι του 2016, ύστερα από δικαστική απόφαση, αλλά και με τη συνδρομή δικαστικού επιμελητή και κλειδαρά, το ανοίξαμε γιατί ήταν κλειδωμένο και δεν μας έδιναν τα κλειδιά και μπήκαμε μέσα.»

Πάθαμε σοκ με τις εικόνες βανδαλισμού που αντικρίσαμε σε όλους τους χώρους του. Tον Σεπτέμβριο (2021) το θρυλικό ξενοδοχείο «Ουράνιο Τόξο» του αείμνηστου Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη ένα χρόνο μετά τον θάνατό του (έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου του 2020), η σύζυγος του Μπέτυ και η κόρη τους, αποφασίζουν να το πουλήσουν για το ποσό των 2.400.000 ευρώ. Δυστυχώς, η σημερινή εικόνα μοιάζει με ξενοδοχείο – φάντασμα από τους βανδαλισμούς και την ερήμωση.

Πηγή βίντεο: n.p. production

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.