Σε πλειστηριασμό ξενοδοχείο στη Λούτσα

Κινητοποίηση στα δικαστήρια της Πρέβεζας πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ και πλήθος φορέων της περιοχής προκειμένου να σταματήσει τον πλειστηριασμό οικογενειακής τουριστικής επιχείρησης στο Λούτσα και την έξωση στους ιδιοκτήτες της.

Σημειώνεται πως η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης έχει καταβάλλει μεγάλο μέρος του δανείου και παρότι ζήτησε να καταβάλλει χρήματα και να μπει σε ρύθμιση για τις οφειλές, συνάντησε την επίμονη άρνηση και κινδυνεύει με έξωση, γιατί η ιδιοκτησία του ακινήτου πέρασε σε fund.

Την Δευτέρα κινητοποίηση έγινε στη Λούτσα για να αποφευχθεί η έξωση και την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις εντεκάμισι το πρωί πραγματοποιείται κινητοποίηση στα δικαστήρια της Πρέβεζας.

«Καλούμε όποιον εργαζόμενο ή επαγγελματία βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να χάσει το σπίτι του ή την μικρή επιχείρησή του, να μην υποκύψει στις πιέσεις, να μη χάσει τους κόπους μιας ζωής. Να απευθυνθεί στο σωματείο του, να δώσουμε με αλληλεγγύη και συμμετοχή όλοι μαζί τον αγώνα της αποτροπής τέτοιων ενεργειών» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

epiruspost.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.