Δολοφονία 27χρονης: Προφυλακιστέος ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές – Αρνείται τα πάντα – Τι αποκαλύπτει ο συγκάτοικος του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος απολογούνταν για περίπου δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο κ. Ζαφείρη Δρόσο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή, αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Κως: «Αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας» – Ο συγκάτοικος του 32χρονου

«Κάθε μέρα πάω εγώ (σ.σ. στην αστυνομία). Ό,τι ξέρω εγώ, με ρωτάνε κι εγώ λέω. Επειδή μένω μαζί του γι’ αυτό με ρωτάνε».
Είναι ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης από την Πολωνία στην Κω, ο άνθρωπος που είδε τελευταία φορά ζωντανή την Αναστάζια μέσα στο σπίτι του και ο μάρτυρας κλειδί αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, ο Γκούλαν περιγράφει λεπτό προς λεπτό τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας, με την 27χρονη Αναστάζια μέσα στο σπίτι του και τον 32χρονο συγκάτοικό του, που σήμερα είναι ο νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της.

«Ο 32χρονος δε δούλευε»

Ο Γκούλαν, με καταγωγή από το Πακιστάν, ζει μόνιμα εδώ και χρόνια στην Κω. Πριν δύο μήνες, ο 32χρονος του χτύπησε την πόρτα, ζητώντας του μια στέγη να μείνει και φαγητό.

«Δύο μήνες ήμασταν μαζί. Πριν δεν ξέρω πού ήταν. Ήρθε εδώ μου λέει ‘Σε παρακαλώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω φαγητό. Έλα να μείνουμε μαζί’».

Όπως εξηγεί στην κάμερα του LIVE NEWS, παρότι ο ίδιος δουλεύει νυχθημερόν για να συντηρηθεί και να ζήσει την οικογένειά του, στους δύο μήνες που φιλοξένησε τον ύποπτο για ανθρωποκτονία, ο 32χρονος παρέμεινε άνεργος.

«Αυτό είναι το δωμάτιο, δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Έναν μήνα ήταν σπίτι (δε δούλευε) μου έδινε μόνο 100 ευρώ και τίποτα άλλο. Έχω παιδιά τρία. Έχω και γυναίκα και έναν αδελφό και μένουν μαζί στο Πακιστάν. Και εγώ στέλνω λεφτά εκεί για να φάνε».

Η συγκατοίκησή τους, όπως λέει, κυλούσε ομαλά, αν και τονίζει πως ο 32χρονος δεν έδειχνε διατεθειμένος να βρει δουλειά στα κτήματα ή σε κάποια επιχείρηση του νησιού.

«Δεν ξέρω αν πουλούσε ναρκωτικά, ούτε αν έπαιρνε. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο».

«Αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας»

Το βράδυ της Δευτέρας, όπως και κάθε βράδυ, επέστρεψε στο σπίτι του σχολώντας από τη δουλειά. Σοκαρίστηκε, όπως λέει, όταν αντίκρυσε τον συγκάτοικό του να πίνει μπύρες στο σαλονάκι μαζί με μια 27χρονη κοπέλα.

«Όταν αυτός έφερε κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε. Δε μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δε μου αρέσει τέτοια δουλειά. Εγώ μόνο να δουλέψω θέλω. Κακό είναι αυτό. Δεν είναι σωστό».

Επικρατεί ένταση μεταξύ τους, με τον Γκούλαν, όπως λέει, να ζητά από τον 32χρονο να πάρει την κοπέλα και να φύγουν από το σπίτι.

«Μαζί έπιναν τις μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ είπα ‘γιατί έφερες αυτό το κορίτσι; Ποια είναι η κοπέλα; Εγώ πρώτη φορά βλέπω το κορίτσι’. Και λέει είναι ‘friend’ (φίλη). Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Εγώ μόνο λίγα ελληνικά ξέρω. Και λέω ‘φύγε απ’ εδώ. Δε θέλω κορίτσι εδώ. Πάρ’ το και άφησέ το από εκεί που την πήρες’. Λέει ‘εντάξει’ μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 23.00 η ώρα».

Ο Γκούλαν κοιμάται γύρω στις 23.00 το βράδυ. Στη 01.00 το πρωί ξυπνά και έκπληκτος αντιλαμβάνεται πως ο συγκάτοικός του δεν έχει επιστρέψει ακόμη. Τον αναζητεί.

«Ξαναξύπνησα και πήρα τηλέφωνο και λέω ‘πού είναι ο μ@@@’ αλλά το είχε κλειστό. Και ήταν πολύ πιωμένος και σκέφτηκα μην πέσει κάτω αν καβαλήσει μηχανάκι και πεθάνει. Γι’ αυτό τον πήρα τηλέφωνο».

Όπως λέει, επιχειρεί να τον ξανακαλέσει και στις 02.00 το πρωί, όμως το κινητό του 32χρονου παραμένει απενεργοποιημένο.

«Ξύπνησα 01.00 η ώρα και μετά ξαναξύπνησα 02.00 η ώρα και ακόμα δεν ήταν σπίτι».

Οι Αρχές εξετάζουν μήπως ο 32χρονος και η 27χρονη κατέληξαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, μπαίνοντας στο εσωτερικό του μέσα από την σκισμένη σίτα της μπαλκονόπορτας.

«Η κοπέλα έπινε πολύ»

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν και η τελευταία φορά που ο Γκούλαν είδε τόσο τον συγκάτοικό του όσο και την 27χρονη κοπέλα που βρέθηκε λίγες ώρες μετά δολοφονημένη σε μια ερημιά.

Όπως λέει δεν γνωρίζει αν ο 32χρονος την στραγγάλισε, τονίζοντας πως ήταν η πρώτη φορά που έφερνε κοπέλα στο σπίτι και η πρώτη φορά που ο ίδιος συνάντησε την Αναστάζια.

«Πρώτη φορά έφερε γυναίκα. Πριν δύο μήνες ήταν εδώ με εμένα και δεν είχε φέρει. Πρώτη φορά εγώ το είδα. Ποτέ δεν την έχω δει εγώ. Ποτέ. Η κοπέλα έπινε πολύ και εκείνος έπινε πολύ».

Η μαρτυρία του θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές άκρως κατατοπιστική για το τι συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ που η νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο.

Καρέ καρέ η νύχτα του φονικού – Πώς την περιέγραψε ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές

Απόγευμα Δευτέρας και κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει την 27χρονη Αναστάζια μέσα σε ένα σουβλατζίδικο. Παραγγέλνει κάτι να φάει και ένα μπουκάλι κρασί. Λίγη ώρα αργότερα, το κορίτσι με το ροζ μπλουζάκι και το σακίδιο στην πλάτη, αποχωρεί.
Οι επόμενες κινήσεις της καταγράφονται στις 21.00 το βράδυ σε μίνι μάρκετ της περιοχής, εκεί όπου ψώνισε μερικά πράγματα και μια μπύρα όπως λέει στο LIVE NEWS ο ιδιοκτήτης του.

«Ήταν σούρουπο. 20.00 και κάτι. Ψώνισε κάποια πράγματα από εδώ. Μετά βγήκε έξω. Κάθισε εκεί στο πεζούλι πάνω. Μόνη της».

Λίγα λεπτά σηκώνεται από το πεζούλι και προσεγγίζει μια παρέα Πακιστανών που σύχναζαν στο μαγαζί.

«Μόνη της ήταν στην αρχή μετά ήταν μια παρέα από παιδιά εκεί πέρα και μετακινήθηκε προς τα εκεί. 3 – 4 ήταν».

Λίγα λεπτά μετά, κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει την επίμαχη συνάντηση της 27χρονης με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Από την ανάλυση του βίντεο, οι Αρχές θεωρούν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η 27χρονη τον συναντούσε. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τον 32χρονο ιδιαίτερα άνετο και διαχυτικό με την νεαρή κοπέλα.

Αφού συνομιλούν για λίγα λεπτά η Αναστάζια επιβιβάζεται στο μηχανάκι του. Είναι και το τελευταίο καρέ που βλέπουμε την 27χρονη ζωντανή.

Όσα συνέβησαν στο σπίτι του 32χρονου

Κάμερα γειτονικού σπιτιού καταγράφει την είσοδο της κοπέλας στο σπίτι του 32χρονου αλλά όχι και την έξοδό της. Ο συγκάτοικός του περιγράφει στο LIVE NEWS τι ακριβώς συνέβη μόλις βρήκε μέσα στο σπίτι τους τον 32χρονο να πίνει μπίρες με ένα μικρό και άγνωστο σε αυτόν κορίτσι.

«Όταν αυτός έφερε την κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε. Δεν μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δεν μου αρέσει τέτοια δουλειά».

Πιθανότατα ήταν και η στιγμή που η 27χρονη στέλνει το πρώτο sms στον σύντροφο της που του λέει:

«Δε νιώθω άνετα. Κάτι περίεργο συμβαίνει».

Μίση ώρα μετά, του στέλνει πως όλα είναι εντάξει. Μαζί με τον 32χρονο βγαίνουν στην αυλή του σπιτιού, χωρίς ωστόσο η κάμερα να καταγράψει την έξοδό τους.

– Δεν ξέρω έξω αν έκατσε. Μετά πήρε μηχανάκι και έφυγε.

– Έφυγε με την κοπέλα μετά τις 23.00 το βράδυ;

– Ναι, 23.00 το βράδυ έξω ήταν. Δεν ήταν μέσα στο σπίτι αλλά αν ήταν έξω δεν ξέρω.

Ο Γκούλαν κοιμάται γύρω στις 23.00 το βράδυ. Όπως λέει, όταν ξύπνησε στη 01.00 το πρωί έκπληκτος αντιλήφθηκε την απουσία του συγκάτοικου.

«Μαζί έπιναν και μετά έφυγε αλλά μετά δεν ξέρω πού πήγε. Εγώ κοιμήθηκα 23.00 η ώρα και μετά ξύπνησα και πήρα τηλέφωνο και λέω ‘’πού είναι ο μ@@@;’’ αλλά το είχε κλειστό».

Σε αυτό το διάστημα από τις 23.00 το βράδυ μέχρι τις 02.00 το πρωί, κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονταν 32χρονος και 27χρονη.

«Ξύπνησα 1 η ώρα και μετά ξαναξύπνησα 02.00 η ώρα και ακόμα δεν ήταν σπίτι».

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, ο 32χρονος είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ο σύντροφός της το τελευταίο άτομο με το οποίο η 27χρονη επικοινώνησε. Οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν και σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου ο 32χρονος φέρεται να οδήγησε την άτυχη κοπέλα λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ.

Οι Αρχές ψάχνουν να βρουν την αρχή του νήματος για το πού η Αναστάζια βρήκε μαρτυρικό θάνατο και το πώς η σορός της σύρθηκε μέσα στα ξερόχορτα μέχρι το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.