Κατάμεστο το θέατρο Βρύση στο «2ο Χορευτικό Αντάμωμα στο Βαρνάβα»!

«2ο Χορευτικό Αντάμωμα στο Βαρνάβα», στο κατάμεστο θέατρο Βρύση με την εξαιρετική παρουσία των χορευτικών ομάδων των Συλλόγων: Γυναικών Γραμματικού, Κρητών Ν. Μάκρης, Ποντιακό τμήμα Εξωραϊστικού Συλλόγου Μικροχωρίου και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας, παιδιών και ενηλίκων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Στάμος και Βαγγέλης Κυπαρίσσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κ. Μανώλης Γεωργάτος, ο Δημ. Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΠ κ. Βασίλης Αλικιώτης, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γιώργος Νησιώτης, ο Δημ. Σύμβουλος Μαραθώνα και μέλος του ΔΗΘΕΜΑ κ. Γιώργος Λέπουρης, η πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Μαριλένα Γέροντα, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Σπύρος Ηλίας, ο Δημ. Σύμβουλος Βαρνάβα κ. Γιώργος Ηλίας, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου κ. Μηλέα Παππά και μέλη της θεατρικής Σκηνής Βαρνάβα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Σύλλογο Καρδιτσιωτών Αττικής για τη συμβολή του στην εκδήλωση, την ΑΙΓΑΙΑΣ ΑΜΚΕ, το ψητοπωλείου Φιλέτο, τον κ. Νίκο Παπαθανασίου, την ΔΕΛΤΑ & Σπύρο Παπαθανασίου και την κ. Φράγκου.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για το ζεστό χειροκρότημα στους χορευτές των ομάδων και ιδιαίτερα στα παιδιά.
Ραντεβού στο «3ο Χορευτικό Αντάμωμα στο Βαρνάβα»!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.