Μαραθώνας: Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής της Ιταλίδας ζωγράφου Adriana Gigliareli

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ιταλίδας ζωγράφου Adriana Gigliareli από την Περούτζια της Ούμπρια .

Την εκδήλωση καλωσόρισε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κος Στέργιος Τσίρκας ο οποίος συνεχάρη την ζωγράφο και εξήρε τα εμπνευσμένα έργα της.

Για την έκθεση μίλησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΙ.ΜΑ.ΚΕΤ. Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου.
Παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Ευάγγελος Κυπαρίσσης, ο Δημοτικός σύμβουλος κος Βασίλης Αλικιώτης , ο κος Νίκος Παπαργύρης από το ΔΣ της ΚΕΔΜΑ, η κα Γεωργία Κάτσα, Πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Μαραθώνα, η κα Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων κ.α.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαβάστηκε η ευχαριστήρια επιστολή του συμβούλου πολιτιστικών του Δήμου της Περούτζια, για την διοργάνωση και φιλοξενία της έκθεσης στο Μουσείο και δόθηκε συμβολικό δώρο στον Δήμαρχο Μαραθώνος , ο οποίος και ανταπέδωσε εκφράζοντας την επιθυμία για περαιτέρω συνεργασία των δύο Δήμων με κοινές πολιτιστικές δράσεις.

Η ιδέα της διοργάνωσης αυτής της υπέροχης έκθεσης ανήκει στον κο Παναγιώτη Καρούκη και τον ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική συνεργασία μας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.