Αγωνιστικό ραντεβού της ΚΟ Σπάτων Αρτέμιδος (φωτό)

Αγωνιστικό ραντεβού έδωσε εχθές το βράδυ η ΚΟ Σπάτων Αρτέμιδος με όλους τους φίλους και τους οπαδούς του κόμματος που έδωσαν τη μάχη των εκλογών.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην ανατολική Αττική Παναγιώτης Ευάγγελου και ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Βασίλης Γοργομύτης αναφέροντας πως « Χαιρετίζουν όλους όσους συνέβαλαν για να μπορέσει να δοθεί αυτή η εκλογική μάχη και όλους όσους για μία ακόμη φορά στήριξα το κόμμα για να φτάσει να έχει άνοδο συνολικά μετρώντας πάνω 400.000 ψήφους με ποσοστό 7,7% Και με πάνω από 1000 ψήφους στην Αρτέμιδα και τα Σπάτα.

Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ δείχνει την άνοδο του κύρους του Κόμματος στην εργατική τάξη και σε όλο τον λαό. Κύρος που έχει καταχτηθεί από το γεγονός ότι το Κόμμα πρωτοστάτησε σε όλα τα κρίσιμα μέτωπα της προηγούμενης περιόδου που αφορούσαν τις λαϊκές ανάγκες.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Είναι κρίσιμο με όλους όσοι προσέγγισαν το ΚΚΕ όλη αυτή την περίοδο, και ανεξάρτητα τι έκαναν σ’ αυτές τις εκλογές, να συνεχιστεί η κοινή δράση γύρω από τα ζητήματα που στην καθημερινότητα την επόμενη μέρα, να ενταθεί η λαϊκή πάλη, για την άνοδο του εργατικού – λαϊκού κινήματος και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Μπροστά μας βρίσκονται σημαντικές πολιτικές μάχες, με πρώτο σταθμό την μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Μπορεί και θα παλέψουμε να εκφραστεί και σε αυτήν τη μάχη μια ενισχυμένη συσπείρωση των εργαζόμενων των αυτοαπασχολούμενων των συνταξιούχων την νέων και των γυναικών, του λαού της περιοχής που συμπορεύονται με το ΚΚΕ, στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Συνεχίζουμε δυναμικά για 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.