Το απίστευτο ποσό που έχει μαζέψει ο πλουσιότερος ζητιάνος του κόσμου

Η ζωή του Bharat Jain, δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με των υπόλοιπων Ινδών της χώρας του. Λόγω των οικονομικών δυσχεριών που αντιμετώπιζε η οικογένεια του, αναγκάστηκε να εγkαταλείψει το σχολείο και να ξεκινήσει την επετεία από πολύ μικρή ηλικία. Ωστόσο, ο τρόπος του είχε μεθοδικότητα και κατάφερε να συγκεντρώσει μια αμύθητη περιουσία.

Από το 2015, ο Iνδός έχει γίνει εξέχουσα φιγούρα στα πρωτοσέλιδα των ινδικών ειδήσεων λόγω του εξαιρετικού πλούτου του ως επαίτης.

H επετεία και τα κέρδη

Καθημερινά τα κέρδη του κυμαίνονται από 20€ έως 25€ , ένα σημαντικό ποσό σε σύγκριση με τα πενιχρά εισοδήματα των περισσότερων εργαζόμενων Ινδών. Η συνεπής παρουσία του Jain σε εξέχουσες τοποθεσίες της Βομβάης, όπως ο σιδηροδρομικός σταθμός Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminus και το Azad Maidan, του επέτρεψε να συγκεντρώσει ένα υπέρογκο ποσό.

O Bharat Jain και η οικογένειά του διαμένουν σε μια κατοικία διπλής όψης στο Parel, τα παιδιά τους πηγαίνουν σε ένα μοναστήρι και τα άλλα μέλη της οικογένειας έχουν ένα κατάστημα χαρτικών.

Η οικογένεια του τον ενθαρρύνει συνεχώς να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής του ως επαίτης, διαβεβαιώνοντάς τον ότι μπορούν να διατηρήσουν μια άνετη ζωή χωρίς αυτόν. Παρά τις συμβουλές τους, ο Jain συνεχίζει το έργο του, πέραν των ανθηρών οικονομικών του.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.