ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 19 Ιουλίου για το μισθολογικό των δημοσίων υπαλλήλων

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 9:00 π.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών με αφορμή τις μισθολογικές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το δημοσιοϋπαλληλικό κλάδο.

Στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων αναφέρει «με αφορμή την κατάθεση, από την κυβέρνηση, του νομοσχεδίου για τις μισθολογικές ρυθμίσεις το οποίο μετά από 14 χρόνια μειώσεων κατά 40% των μισθών στο Δημόσιο, κατάργηση των δώρων κλπ δίνει «αυξήσεις» – κοροϊδία της τάξης των 40-50 ευρώ μηνιαίως, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 9:00 πμ στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7). Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων στην συγκέντρωση κηρύσσουμε στάση εργασίας από την έναρξη του ωραρίου μέχρι τις 11.00 πμ.

Διεκδικούν:

Αυξήσεις, άμεσα, τουλάχιστον 10% για όλους τους Δ.Υ.
Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού
Ξεπάγωμα της διετίας 2016 – 17
Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ
Αύξηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας
Κατάργηση της εισφοράς του 2% υπέρ της ανεργίας
Γνήσιο ενιαίο μισθολόγιο με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, μέσα από συλλογική σύμβαση εργασίας – καμία σύνδεση της αξιολόγησης με τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.