Τζίνα Ντρούλις: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της

Δεν τα κατάφερε τελικά η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις και χτες, Πέμπτη (20/7), έφυγε από τη ζωή, με τη θλιβερή είδηση να κάνει γνωστή ο αδερφός της, Φίλιππος Καμπούρης.

Η δημοσιογράφος δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη και άφησε την τελευταία της πνοή. «Η Τζίνα μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…», έγραψε στο facebook ο Φίλιππος Καμπούρης.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία της

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της δημοσιογράφου δεν έχουν σταματήσει να εκφράζουν την θλίψη και τα συλλυπητήρια τους.

«Η εξόδιος ακολουθία της Τζίνας μας θα τελεστεί τη Δευτέρα 24/07 στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο Σχιστού. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράσταση… » έγραψε ο αδελφός της, Φίλιππος Καμπουρης, σε ανάρτησή του

Δυστυχώς, μία μέρα πριν το θάνατο της ο Φίλιππος Καμπούρης είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας της αδερφής του Τζίνα Ντρούλις.

Ο Φίλιππος Καμπουρης σημείωσε πως η αδερφή του έπαθε ανακοπή και το ΕΚΑΒ που κλήθηκε διαπίστωσε πως είναι νεκρή.

Οι επιλογές της οικογένειάς της Τζίνας Ντρούλις ήταν δύο. Να καλέσουν γραφείο τελετών ή να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Η οικογένεια έκανε τη δεύτερη επιλογή και εκεί έγινε το θαύμα. Το ιατρικό προσωπικό, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση του κ. Καμπούρη, έκανε ανάνηψη στη δημοσιογράφο και η καρδιά της ξεκίνησε πάλι να χτυπά και να είναι ζωντανή.

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του για την συνέχεια» σημείωσε ο Φίλιππος Καμπούρης στο μήνυμά του στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

elefterostypos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.