Ρόδος: “Η φωτιά μπήκε από ανθρώπινο χέρι – Έχουν κληθεί αρκετοί για καταθέσεις” – Βίντεο που κόβει την ανάσα από την πύρινη λαίλαπα

Όλες οι δυνάμεις επιχειρούν σε τρία μέτωπα, μεταξύ Κιοταρίου και Γενναδίου, στα Λάερμα, και νότια – νοτιοδυτικά του Απόλλωνα, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, δήλωσε ότι όλες οι δυνάμεις επιχειρούν σε τρία μέτωπα, μεταξύ Κιοταρίου και Γενναδίου, στα Λάερμα, και νότια – νοτιοδυτικά του Απόλλωνα.

Επισήμανε ότι είναι σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία, συλλέγονται στοιχεία και έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετοί άνθρωποι.

Οι πυρκαγιές μπαίνουν από ανθρώπινο χέρι, θα εξεταστεί αν είναι από αμέλεια ή από πρόθεση, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουν κληθεί άτομα για καταθέσεις και θα κληθούν και άλλα. Μόλις έχουμε πλήρη στοιχεία, γιατί η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, θα προβούμε σε ανακοινώσεις» είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό, οι πυροσβέστες βρίσκονται επί ποδός για την πυρκαγιά ενώ αναφέρθηκε και στον χάρτη του «κόκκινου» συναγερμού που ισχύει για σήμερα με αρκετές περιοχές να έχουν κίνδυνο επικινδυνότητας 5.

«Χρειάζεται πολλή προσοχή σήμερα», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής.

Φωτιά στη Ρόδο: Βίντεο που κόβει την ανάσα από την πύρινη λαίλαπα στο Κιοτάρι

Ένα βίντεο από τη φωτιά στη Ρόδο «κόβει» πραγματικά την ανάσα. Όπως μπορείτε να δείτε, η φωτιά στο Κοττάρι μαίνεται ανεξέλεγκτη. Στα πλάνα φαίνονται να καίγονται μαγαζιά και το ξενοδοχείο που υπάρχει εκεί.

Παντού υπάρχουν μόνο πυκνοί καπνοί και φλόγες που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Τίποτα άλλο, παρά μόνο η φωτιά που κατακαίει… Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την πύρινη λαίλαπα… Η φωτιά είναι πάνω από 30 μέτρα ύψος και καίει τα πάντα…

Τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στον δρόμο έχουν παραδοθεί στις φλόγες, όπως και τα ξενοδοχεία.

Αυτό είναι το συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά στο Κιοτάρι

Με πληροφορίες από newsbomb.gr, dikaiologitika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.