Ραφήνα: Μαγική βραδιά αύριο Τρίτη, με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

“…μιας Αυγουστιάτικης νύχτας όνειρα
που κράτησαν όσο μια πανσέληνος…”

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ 2023 ΤΡΙΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ
ΕΝΑΡΞΗ 21.30 | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου και την στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι 2023, ανεβάζουν τον πήχη απρόσμενα ψηλά, κάνουν την υπέρβαση και σας προσκαλούν:

Ευανθία Ρεμπούτσικα στον Άγιο Νικόλαο Ραφήνας

Φορέστε την καλύτερή σας διάθεση, στο μέτρο του δυνατού με όσα συμβαίνουν γύρω μας, φορτίστε τα κινητά σας για να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες – αναμνήσεις και ανηφορίστε στο ομορφότερο φυσικό θέατρο της πόλης μας, τον Άγιο Νικόλαο την ώρα που τα χρώματα στον ουρανό μπερδεύονται, λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα…

Η παγκόσμια Ευανθία Ρεμπούτσικα, μας περιμένει να μαζευτούμε, για να μας κάνει όλους μια τεράστια παρέα και να απογειώσει το ήδη μοναδικό τοπίο του γεμάτου φεγγαριού πάνω από την θάλασσα με τις υπέροχες μελωδίες της σε μια ονειρική συνάντηση με άρωμα Ανατολής και Δύσης.

Με δύο από τους σολίστες μοναδικούς μουσικούς – συνοδοιπόρους της όλα αυτά τα χρόνια, τον Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι και τον Ανδρέα Συμβουλόπουλο στα πλήκτρα, έρχεται να μας γεμίσει μουσικές κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Στον σχεδιασμό των φωτισμών ο πολύπειρος Azaad Χαραλάμπους και στον ήχο ο βετεράνος Νίκος Βεκύρης, έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

• Για λόγους ασφαλείας, από τις 17:00 δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση κοινού στον πλακόστρωτο προαύλιο χώρο του ναού, λόγω εργασιών των τεχνικών.
• Η πρόσβαση του κοινού στον χώρο των καθισμάτων θα επιτραπεί μετά τις 19:00.
• Τα καθίσματα δεν είναι αριθμημένα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.
• Για την πρόσβαση Α.Μ.Ε.Α. και συνοδών τους στον χώρο, θα γίνει χρήση του πλακόστρωτου διαδρόμου που οδηγεί στον ναό. Στην αρχή του διαδρόμου επί της Αλέκου Παναγούλη, θα βρίσκεται άνθρωπος της διοργάνωσης έτοιμος να παρέχει κάθε απαραίτητη βοήθεια και να
σας οδηγήσει στον προβλεπόμενο χώρο.

Με την ευχή την επόμενη μέρα όλοι να συζητάμε για μια μοναδική βραδιά σας περιμένουμε!!!

Τοποθεσία εκδήλωσης:
https://goo.gl/maps/hQvAsyQyArP8FUjm6

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.