Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Να αποσυρθεί τώρα το Ρυμοτομικό Σχέδιο Εφαρμογής για τις πυρόπληκτες περιοχές

Με αφορμή άλλη μία καταληκτική ημερομηνία – κοροϊδία, προς τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, υποβολής ενστάσεων,η οποία έληγε στις 13/9/2023 Την απόφαση του ΔΣ Μαραθώνα 81/2023 την οποία είχε καταψηφίσει η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» και δεσμευόσασταν για:

«Επαναφορά του θέματος σε συνεργασία με τη νομική υπηρεσία και τους μηχανικούς του Δήμου και της περιοχής, ολοκλήρωση τεκμηριωμένης έκθεσης, η οποία θα δικαιολογεί πλήρως την υποβολή αιτήματος για τον επανασχεδιασμό του ρυμοτομικού σχεδίου εφαρμογής (Β στάδιο ειδικού πολεοδομικού σχεδίου) στην περιοχή Μάτι Αττικής και Αγία Μαρίνα.»

Ούτε αυτό δεν τολμήσατε να κάνετε για να μην θίξετε τους κομματικούς σας φίλους και οικονομικά συμφέροντα, που στρέφονται κατά των κατεστραμμένων κατοίκων της περιοχής.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» επανέρχεται στο θέμα:Να αποσυρθεί τώρα το ρυμοτομικό σχέδιο εφαρμογής για τις πυρόπληκτες περιοχές.

Απαιτούμε ένα πολεοδομικό σχέδιο στο Μάτι με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες, την πλήρηαποκατάσταση των καταστροφών και του φυσικού περιβάλλοντος, μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων.

Πέντε χρόνια και το Πολεοδομικό Σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ όχι μόνο δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τις ανάγκες των πληγέντων, αλλά αντίθετα κινείται στην κατεύθυνση της παράδοσης φιλέτων γης σε οικονομικά συμφέροντα.

Στην ίδια γραμμή και η Δημοτική Αρχή, δεν απαιτεί την απόσυρσή του, παρόλο που ουσιαστικά έρχεται για να δώσει το τελικό χτύπημα στους μικρο-ιδιοκτήτες. Πανηγυρίζει και κοροϊδεύει μαζί με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου ότι κάθε βδομάδα δίνεται νέα παράταση. Ο σκοπός είναι να έχει τους ψηφοφόρους σαν το ψάρι στο αγκίστρι μέχρι τις Δημοτικές εκλογές.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Στεφανίδης Νικόλαος
Φαρμάκης Κωνσταντίνος

ΥΓ. Στους Δημοτικούς συμβούλους που κοινοποιούμε ξεχωριστά τους καλούμε να προσυπογράψουν το αίτημα για σύγκλιση του ΔΣ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.