Καρδίτσα: «Από την κακοκαιρία του 2010 έχασα τον γιο μου»

Η Βιργινία Γιαβάση, κάτοικος του χωριού Ψαθοχώρι Καρδίτσας, έχασε το γιο της, 18 χρόνων, σε πλημμύρα και πριν από λίγες μέρες έζησα ξανά τον εφιάλτη των πλημμύρων.

Στο Ψαθοχώρι Καρδίτσας οι κάτοικοι εξακολουθούν να ζουν σε απόγνωση καθώς γυρίζοντας στα σπίτια τους βρίσκουν καμένη γη.

Η κάτοικος περιέγραψε: «Έβρεχε καταρρακτωδώς για δύο ημέρες και το πρωί είχε αρχίσει να γεμίζει νερά η αυλή μας και νομίζαμε ότι θα γλιτώσουμε. Γύρω στις εννιά και μισή άρχισαν όμως να χτυπούν οι καμπάνες και να εκκενώνεται το χωριό. Εμείς πήραμε το αυτοκίνητο και φύγαμε με τα διδυμάκια μου που είναι επτά χρόνων να σωθούμε, γιατί είμαι ήδη χαροκαμένη».

«Από την κακοκαιρία του 2010 έχασα τον γιο μου»
Η κυρία Βιργινία μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε ότι πριν από 13 χρόνια, το 2010 είχε χάσει τον 18χρονο γιο της λόγω πλημμύρας.

«Μέσα στο νερό έπεσε. Ήταν γεμάτα τα κανάλια, όπως είναι και τώρα γεμάτα τα ποτάμια. Πλημμύρισαν, έπεσε με το αυτοκίνητο και πήγε από πνιγμό».

Όπως περιέγραψε η κα Γιαβάση, τα παιδιά της ήταν τρομαγμένα την ώρα που έφευγαν από το σπίτι τους και ούρλιαζαν από φόβο.

Μάλιστα, κάποια στιγμή και το αμάξι τους ακινητοποιήθηκε μέσα στα νερά και ήρθε η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει την οικογένεια, αποτρέποντας τα χειρότερα.

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.