Με στόχο το “διπλό” στην Ελευσίνα η Θύελλα Ραφήνας

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίζει σήμερα με μία εβδομάδα καθυστέρηση και η Θύελλα Ραφήνας κάνει εκτός έδρας εκκίνηση κόντρα στον Πανελευσινιακό, το απόγευμα της Κυριακής (17/9) και ώρα 16:00, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

H Θύελλα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί του Σαββάτου (16/9), με προπόνηση στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», όπου ο κόουτς Νίκος Μεσολόγγης είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον τραυματία Δήμο Μαργέτη.

Μετά το φινάλε του προγράμματος, ο προπονητής των «λιγνιτωρύχων» έκανε γνωστή και την αποστολή, η οποία θα παρευρεθεί στην Ελευσίνα για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος, μιας και το παιχνίδι της πρεμιέρας, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμα στις 4 Οκτωβρίου, έπειτα από την αναβολή λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τη Θεσσαλία.

Το απαιτητικό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό θα διευθύνει ο Χρήστος Δρούζας (Αργολίδας), με βοηθούς τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (Αρκαδίας) και Παναγιώτη Τσούκα (Αργολίδας). Παρατηρητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Γεώργιος Παπανικολάου (Κορίνθου).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.