Ραφήνα: Χαλίφης στη Θέση του Χαλίφη!

Άρχισαν τα όργανα σε συνδυασμό που διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο στη Ραφήνα. Βλέπεται έχουν γινεί και γνωστά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που “έτρεξαν” τις τελευταίες ημέρες και πλέον το δημαρχείο φαίνεται ως ένα “όνειρο απατηλό” που λέει και το άσμα

Έτσι νεόκοπο πρόσωπο της παράταξης, που παρουσιάζεται και ως προβεβλημένο, φαίνεται να θέλει στην περίπτωση που οι δημοσκοπήσεις επαληθευθούν, να γίνει Χαλίφης στη Θέση του Χαλίφη στην παράταξη του!

Από την άλλη ο  Χαλίφης ήδη γνωρίζει τι ετοιμάζει και έχει πάρει τα μέτρα του. “Πουλάκια” που κελαηδούν στην πόλη λένε πως οι σχέσεις τους είναι σε τεντωμένο σκηνή και πως μετά τις εκλογές θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις

Για την ιστορία μια φορά κι έναν καιρό, στα πολύ παλιά χρόνια, στην πόλη Βαγδάλα της Ανατολής, ζούσε και βασίλευε ο χαλίφης Χαρούν ελ Μουριάντ.

Ήταν ένας καλός και ηθικός άνθρωπος και προσπαθούσε να κυβερνήσει με δικαιοσύνη το λαό του. Δεν φορούσε χρυσάφια και μαλάματα κι ούτε καθόταν αραγμένος στο παλάτι να τρώει και να πίνει και να τεμπελιάζει.

Όλη μέρα ήταν στους δρόμους και έβαζε κι αυτός ένα χεράκι ώστε να λυθούν τα προβλήματα που είχε η Βαγδάλα και να ελαφρώσουν λίγο και οι κάτοικοί της από τα πολλά θέματα της καθημερινότητάς τους. Δεν ήταν τέλειος.

Στην Βαγδάλα ζούσε και ο βεζίρης Ιζνογκούτ που επιβουλευόταν την θέση του Χαλίφη, είχε διεκδικήσει μάλιστα δύο φορές το αξίωμα αυτό αλλά «έφαγε» άγριο φούμο από τους Βαγδαλιώτες.

Το είχε βάλει όμως τόσο πολύ γινάτι και πείσμα να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.