Νέα Μάκρη: Μυστηριώδες Φαινόμενο – Διακοπές Internet Και 4G/5G Συνδέσεων Ανησυχούν Κοινό και Επιχειρηματίες

Μεγάλα προβλήματα στον τομέα των διαδικτυακών συνδέσεων πλήττουν την περιοχή της Νέας Μάκρης τουλάχιστον 2 εβδομάδες και προκαλούν ανησυχία σε κάτοικους και επιχειρηματίες.

Όπως αναφέρει το techwar.gr, το παράξενο της όλης ιστορίας είναι ότι αυτή η διακοπή δεν είναι περιορισμένη σε έναν συγκεκριμένο πάροχο, αλλά επηρεάζει όλους τους παρόχους της περιοχής.

Το φαινόμενο αυτό, το οποίο προκαλεί σύγχυση και απορία, έχει αναστατώσει τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Νέας Μάκρης. Ενώ συνήθως οι διακοπές Internet μπορεί να αποδοθούν σε τεχνικές βλάβες ή αναστολές από έναν συγκεκριμένο πάροχο, στην περίπτωση αυτή όλοι οι παροχείς ίντερνετ στη Νέα Μάκρη βρίσκονται σε αδράνεια (για συγκεκριμένο χρόνο).

Παράλληλα, η παράξενη διακοπή δεν περιορίζεται μόνο στις LandLine συνδέσεις ίντερνετ. Oι ασύρματες 4G και 5G συνδέσεις παρουσιάζουν επίσης προβλήματα λειτουργίας το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση σε δεδομένα και υπηρεσίες στο κινητό τηλέφωνο.
Αυτό έχει σοβαρές συνέπειες για τους καταστηματάρχες του παραλιακού μετώπου, καθώς δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους με τον αναμενόμενο τρόπο.

Το πιο περίεργο από όλα αυτά είναι ότι αυτά τα προβλήματα φαίνεται να είναι πιο έντονα τα σαββατοκύριακα. Κάτοικοι και επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επικοινωνία τους και στην παροχή υπηρεσιών (πληρωμή μέσω POS). Οι έντονες διακοπές Internet και η αδυναμία χρήσης της τεχνολογίας έχουν αφήσει πολλούς να αναρωτιούνται για τον λόγο πίσω από αυτά τα φαινόμενα.

Η τοπική κοινότητα ελπίζει ότι οι προβληματισμοί αυτοί θα εξαλειφθούν σύντομα και ότι οι συνδέσεις Internet θα επανέλθουν στην κανονικότητα. Μέχρι τότε, παρακολουθούν ανυπόμονα τις εξελίξεις και ελπίζουν να λυθεί αυτή η μυστηριώδης κρίση που έχει ταρακουνήσει την καθημερινή τους ζωή.

Παραμένουμε συντονισμένοι και θα ενημερώνουμε το κοινό με κάθε νέα εξέλιξη σχετικά με αυτή την ανεξήγητη κατάσταση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.