Λαύριο: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ το 3ο Olympic Yacht Show

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) θα διεξαχθεί στο Λαύριο από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου το 3ο «Olympic Yacht Show». Η διοργάνωση πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και η υποστήριξη του ΕΟΤ εντάσσεται στο πλαίσιο της συστηματικής υποστήριξής του οργανισμού σε διεθνούς εμβέλειας δράσεις που προωθούν τις ειδικές μορφές τουρισμού – όπως ο συνεδριακός τουρισμός- και συμβάλλουν στη διαρκή και συστηματική ενίσχυση της τουριστικής εικόνας της χώρας.

Το «Olympic Yacht Show» είναι το μοναδικό event στην Ελλάδα με προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών, αναδεικνύοντας τα νέα μοντέλα που ανήκουν στην premium κατηγορία και θεωρείται ως η σημαντικότερη διοργάνωση στον χώρο των γιωτ στην Ελλάδα.

Η φετινή διοργάνωση φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Olympic Marine και αναμένεται μεγαλύτερη και πλουσιότερη με περισσότερες κατηγορίες σκαφών από τις δύο προηγούμενες φορές, με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρεμιέρες. Επίσης, από τους διοργανωτές έχουν προγραμματιστεί παράλληλα happening και events με στόχο την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των χιλιάδων επισκεπτών.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, στο χερσαίο τμήμα της έκθεσης «Olympic Yacht Show», κορυφαίες εταιρείες απ’ όλον τον κόσμο θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν σε θέματα εξοπλισμού, τεχνολογίας και υποστήριξης σκαφών.

vradini.gr

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.