Ξανά στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης – «Να φύγει το 23 να χαμογελάσουμε» (φωτό)

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρίσκεται στο νοσοκομείο νοσηλευόμενος και πάλι, αυτή τη φορά με γαστροραγία και το γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το δωμάτιο που νοσηλεύεται κι έγραψε:
«Ξανά λοιπον νοσοκομείο
Πάει ένας χρόνος
Τώρα γαστρορραγία
Έτσι να μην ξεχνιώμαστε
Όλα τα ραντεβού και τα ταξιδια άκυρα
Λυπάμαι που δεν θα είμαι Βόλο»

Ενώ απαντώντας στα σχόλια για ταχεία ανάρρωση που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους, σχολίασε χαρακτηριστικά σε ένα από αυτά: «να φύγει το 23 να χαμογελάσουμε».

Δείτε τη δημοσίευση του Ηλία Μαμαλάκη:

Η πιο πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του:

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε πάρει το τελευταίο εξιτήριο στο τέλος Ιουλίου, ενώ στις 7/8 είχε μιλήσει σε σύνδεση με την εκπομπή του Open «Καλοκαίρι # not», κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις για την περιπέτεια της υγείας του: «Πέρασα μια περιπέτεια η οποία είναι αρκετά περίπλοκη για να σας την εξηγήσω. Έμεινα για 15 μέρες στο νοσοκομείο.

Έχω γυρίσει στο σπίτι μου, είμαι μια χαρά. Είμαι αυτοεξυπηρετούμενος και έχω κάνει και τις βόλτες μου εκεί στον μανάβη και στον μπακάλη. Η οικογένειά μου με τρέφει για να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και νομίζω πως σε δέκα μέρες που θα έχουν τελειώσει όλες οι εξετάσεις θα είμαι μάχιμος 100%», είχε πει και περίμενε να μπει ξανά στο καθημερινό του πρόγραμμα για να μπορέσει να διευθετήσει τις δουλειές του.

Ενώ είχε προηγηθεί και πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική μονάδα, όταν βρισκόταν στην Κύπρο τον Νοέμβριο του 2022, μετά από μικρόβιο που είχε κολλήσει.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.